Lejonets horoskop för augusti vecka 32 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 31 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 31 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Det blir en rivig start för dig den här veckan kära Vädur. Alla detaljer behöver falla på plats och om du inte är envis, utan bjuder in andra, kan du få massor med support. Nu kommer också en ny chans för dig att öppna upp för mer nöje och romanser i ditt liv. En idé om att göra ditt intresse till business kan kläckas. Kärleken firas!

Ditt flow: Följ ditt hjärta!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du tillåter dig själv att sväva ut mer den här veckan kära Oxe. Det innebär att du också släpper på vissa måsten eller väljer att bortse från begränsningar, du ser vad som är möjligt. Dels är du flirtig och du tar livet med ro. En nystart väntar inom din närmaste miljö. Kanske är det en ny bostad, närmare kontakt med familjen eller en känslomässig positiv förändring.

Ditt flow: Open up!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan mår du bäst av att sätta upp gränser kära Tvilling. Visst är det kul att ha dina nära på besök men se till att ni hjälps åt och att du också kan luta dig tillbaka. Ett större skifte är på gång i ditt liv, nämligen ditt mindset, hur du tänker och pratar till både dig själv och andra. En väckarklocka som påminner dig om att du gör dina val själv.

Ditt flow: Intressanta nyheter!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Veckan inleds och känns något kaosig när du kastas runt bland nya möten, människor och en hög av mail kära Kräfta. En sak i taget bara. Det blir livat och givande också. Nymånen ger dig en ny chans till att se över din ekonomi och eventuellt börja investera. Du satsar mer på dig själv, unnar dig saker och låter det bekväma går före. Du är värd precis allt!

Ditt flow: Self-love!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Du är busy den här veckan men samtidigt sätter det fart på dig och dina delmål blir klara kära Lejon. Nu och en lång tid framöver sätter du tonen för hur du vill prioritera och leva livet. Du ska följa dina drömmar och låta din passion får styra. Det kan handla om en rad olika saker, det bästa är att du bestämmer, du har makten och du kan ta dig högt.

Ditt flow: Go all in!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

En händelserik vecka drar igång hos dig kära Jungfru. Du har energi, självförtroende och en motor som bara vill framåt. Det kan lätt bli to much om du inte balanserar det hela. Men vi har som tur en nymåne i ditt spirituella hus som ger dig en möjlighet att lyssna inåt, hitta sätt som gör dig mer connectad och avslappnad. Börja din inre resa och upptäck din kreativitet.

Ditt flow: Följ din intuition!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Det finns en press från dig själv den här veckan kära Våg och det är att låta vissa saker gå, för gott. Du ogillar avslut men in the long run blir detta super. En helt annan resa kan äntligen börja och den är mer kopplad till att uppfylla dina drömmar. Läge att göra en ny visionboard och se vad ditt hjärta klappar allra mest för. Du vill inte missa den här chansen.

Ditt flow: Nya människor!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Du kan tvingas sätta dig in i ny teknik eller utveckling som du inte riktigt har koll på kära Skorpion. Släpp kravet du har på dig själv, att du måste kunna och veta allting. Det blir snabbt ett helt annat fokus som berör dig och din roll, din status och även framgång. Sök det där jobbet/utbildningen du inte tror du klarar. Nya dörrar öppnas som förändrar allt.

Ditt flow: Var ambitiös!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Veckan inleds med att du vill få ordning på alla detaljer som rör jobb/plugg kära Skytt. Men för din skull nu, gör en mjukstart. Du får en möjlighet till nystart inom områden som publicering, media, resor och filosofi bland annat. Sådant som du älskar! Låt din själ få känna sig fylld av saker som inspirerar och som ger fjärilar i magen.

Ditt flow: Kasta dig ut!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

För att bevara din inre frid är det läge att bli medveten om dina passioner och vad som driver dig utanför din komfortzon kära Stenbock. Du får en chans att lära känna dig mer på djupet och förstå dina mest grundläggande behov. Detta för att sedan kunna ge dig ut och ta det du vill ha. En relation kan bli fantastisk.

Ditt flow: Power!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du behöver få utlopp för en krävande energi den här veckan kära Vattuman. Träning, fysiskt jobb eller sex är bra grejer. En ny tid är på väg in i ditt liv som handlar om kärlek, relationer och att fördjupa betydelsefulla band med människor. Stjärnorna uppmanar dig att låta hjärtat tala, inga rädslor, inga gamla mönster utan bara våga vara kvar i kärleken.

Ditt flow: Mingla!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

För att inte låta andra personer ha så stor effekt på dig är det bra om du går in i din egna bubbla då och då kära Fisk. Du blir påmind om hur viktigt det är att sätta dig själv som prio och se till att du har allt du behöver runt omkring dig. En suverän tid för att testa en ny träningsform eller prova andra maträtter. Du mår också bäst när du får engagera dig och ge.

Ditt flow: Rutiner!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Sommarhoroskop 2021: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut