Horoskopet för lejonet vecka 32 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 32 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 32 2021 här.
TV: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken
1:36

Efter reklamen: TV: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Du ska passa på att utnyttja dina kreativa talanger den här veckan kära Vädur. Fyll ut dina dagar med sådant som gör dig glad och pirrig. Om det är romantik, flirt eller middagar med vänner, bara se till att det händer. Utveckla dina intressen och tillåt inte arbetet suga upp all din tid. Gör det du måste men effektivt.

Ditt flow: Beröm!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Den här veckan är det värt att fira allt det som du är tacksam över kära Oxe. Delad glädje är dubbel! Bjud hem din familj eller nära vänner för att umgås tillsammans, laga mat, spela spel och öppna upp för djupare samtal. Det finns massor med lust hos dig nu och ibland vet du inte vart du ska ta vägen. Kärlekslivet är definitivt on fire!

Ditt flow: Din känslighet!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Du känner dig energisk när veckan kickar igång och du är full av tankar och idéer kära Tvilling. Se till att också få ner allt på print. Du är liksom kvick och rätt på saker vilket snabbt leder dig vidare i en viktig process. Det är klokt att välja bort vissa grejer ibland och bara få vara med dig själv. Prioritera promenader med ljudböcker eller givande poddar.

Ditt flow: Din familj!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Det finns massor med möjligheter att öka dina intäkter och att bli produktiv kära Kräfta. Börja förvandla dina kunskaper nu och förvänta dig att det rullar på. Gör en grundlig handlingsplan för det du vill åstadkomma och hitta balansen mellan att work hard och att chilla. Du behöver båda! Dessutom är det lekfullt runt dig med mycket skratt.

Ditt flow: Nöjen!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

En superbra vecka för att ta det där snacket med dig själv: vad vill jag egentligen göra med min tid och mitt liv? Att förnya saker ligger framför dig, att tänka på vad som passar just dig bäst och att satsa allt för att vinna. Du har en feeling för tajming och du vet att vissa saker kommer du inte undan. Gör listor och checkar av efterhand.

Ditt flow: Självkänsla!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Ta gärna en paus från din vardag kära Jungfru. Lägg ifrån dig telefonen och skippa alla inputs du får konstant. Se vad som poppar upp inom dig! Du har ett överskott på energi vilket gör det extra viktigt att hitta en chans till återhämtning. Kärleken är på din sida om du är villig att ge den en chans. Du charmar skiten ur vem som helst.

Ditt flow: Slutför saker!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Det är en underbar vecka för att samla dina favoriter och hänga prestigelöst kära Våg. Du tar saker lättsamt och spontana strandutflykter eller mingel blir klockrena. Det finns ett behov hos dig nu att få kolla serie, hitta ny musik eller köra långa yogapass. Att få kliva in i din egen värld blir värdefullt. Du är också mer romantiskt lagd.

Ditt flow: Du kan påverka!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Du har blicken fast på dina mål och du vet hur långt du kan gå kära Skorpion. Det är läge att göra några riktigt smarta karriärval nu. Din styrka är ditt fokus, så släpp det inte. Men du får mycket gjort tillsammans med andra också. Åtminstone inspiration och en möjlighet att tänka i lite udda banor. Dina vänner har ovärderliga tips, lyssna på dem.

Ditt flow: Tekniken!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Din villighet att utforska världen är hetare än någonsin kära Skytt. Trots att du kanske inte kan bege dig rent fysiskt kanske du kan börja planer för en tripp. Om inte det så är du peppad på att göra en resa med dig själv och testa dina egna gränser. Samtidigt har du en del att stå i eftersom det händer saker runt dig konstant.

Ditt flow: Klättra på jobbet!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du har lyckats skapa ett utrymme som ger dig tid för dig och för det du tycker om kära Stenbock. Allt från att du läser till att du umgås med din älskling/dejt eller bästa vän. En annan sida hos dig lockar dessutom och du vill känna dig fri i dina val. Ingen får lägga sig i dina beslut, det skulle bli katastrof. Passion skriker stjärnorna nu.

Ditt flow: Ge dig hän!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan kickstartar med att dina relationer hamnar i rampljuset kära Vattuman. Vad du kan du göra för att få den där balansen? Ibland känner du dig kvävd, ibland kanske inte sedd. Du kommer känna av om något verkligen är galet nu. Det finns en möjlighet att komma någon nära, connecta och ge mer av dig själv än du brukar.

Ditt flow: Kärlek!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Bli medveten den här veckan om din skärmtid, dina rutiner och behov kära Fisk. Du är redo att vara i städläge gällande precis alla hörn och utrymmen. Rensning på g deluxe. Däremellan hittar du tid för att odla en viktig relation. En ny dejt eller din älskling får dig att känna dig levande. Nu vågar du kasta dig ut känslomässigt.

Ditt flow: Romance!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

TV: Här är allt du vill veta om astrologi
1:39

Efter reklamen: TV: Här är allt du vill veta om astrologi

(1:39)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Läs ditt horoskop för vecka 33 2021 här
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?