Horoskopet för vecka 33 i augusti 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 33 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 33 2021 här.
TV: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken
1:36

Efter reklamen: TV: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan ditt fokus så sakta börja handla om dina tillgångar, din budget och hur du ser på dig själv kära Vädur. Du är i en period av förvandling och där du måste hitta nya sätt, nya strategier för att få det du vill. Självrespekt och självkänsla är något som du gärna high-lightar eftersom det är grunden till mycket.

Ditt flow: Njutning!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Veckan kommer ge dig en hint om vad som väntar dig under en längre tid från och med nu kära Oxe. Du blir medveten om hur du uttrycker dig och om vad du håller tillbaka. Det känns tröttsamt att ”följa med” och se på. Du är den som bryter ny mark nu, den som utmanar och den som får dagarna att bli lite mer inspirerande.

Ditt flow: Show yourself!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Istället för att tänka efter och bolla saker med andra fram och tillbaka är det nu bäst att du börjar lyssna inåt kära Tvilling. Du är din egen vägledare och när du hittar space att faktiskt ta till dig av det du redan vet, kan du leverera och leva ett fantastiskt liv. Hur du återhämtar dig blir din viktigaste punkt nu. Endast du själv har svaret.

Ditt flow: Spirituell utveckling!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Förändringar har gjort att du alltid haft en plan B och C den senaste tiden kära Kräfta. Nu är det läge att göra medvetna val som tar dig mot dina drömmar. Du har samlat på dig idéer och visioner men en tid kommer nu då allt ska planeras och också fullföljas. Är du redo att fightas för det du vill ha? Stjärnorna has your back.

Ditt flow: Utmaningar!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Du har sett vissa saker komma under en längre tid men inte vetat på vilket vis det påverkar dig kära Lejon. Den här veckan är bara början på en ny värld för dig. En värld som består av att hitta andra vägar än de som du trampat upp. Om att utveckla dina större mål och livsplaner. Ditt arbete/utbildning vill att du ser till fördelarna nu.

Ditt flow: Skapa en stark grund!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Vi kan väl säga som så att du fått en hel del nya perspektiv på både enskilda saker och livet i stort kära Jungfru. Du vet om att du vill framåt, höja din vibe och våga ta fler risker. Men det ska så klart ske på ditt eget sätt. Redan i veckan blir du nyfiken på att börja se över din livsstil och vad du kan göra för att vardagen ska kännas friare.

Ditt flow: Äventyr!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Den här veckan drar dig i olika riktningar kära Våg. Du vet att det först och främst börjar med dig själv och det är där du kommer få lägga den mesta energin. Ett inre arbete för att utveckla dig själv, förstå dig själv och för att hitta din power väntar dig. Ditt sätt att samarbeta, dina resurser och det du delar med andra är också under en uppdatering.

Ditt flow: Följ din känsla!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Du är ju den typen som vill ha kontroll och som måste veta planen innan du kastar dig in i leken kära Skorpion. Men livet har lärt dig att ibland måste du våga för att vinna, du måste satsa för att få det du vill ha! Dina relationer och din syn på kärlek är ett hett tema där du fått jobba stenhårt för att vara modig nog att ge ditt hjärta utan facit. Den resan få dig att växa.

Ditt flow: Ge dig hän!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Din vardag och dina rutiner har haft sina ups and downs kära Skytt. Grejen är den att du är i mitt i en fas där du behöver se över dina prioriteringar. Vad kan inte längre utföras på samma sätt? Det du strävar efter är så klart mer tid, mer fritid och en skönare livsstil. Den här veckan börjar du kika på hur det skulle kunna se ut.

Ditt flow: Steppa upp!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du har ofta en press av att vilja leverera på topp och det är något av det bästa med dig kära Stenbock. Men nu måste en annan sida hos dig komma till uttryck. Det handlar om din kreativitet, din lekfullhet och om att vara nöjd med vem du är genom att faktiskt ha kul. Du tillåter dig mera tid till både hobbies och kärlek.

Ditt flow: Spontana aktiviteter!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan drar igång med en del välkomnande insikter kära Vattuman. Du har kört på, rakt fram och i ett jäkla tempo. Nu är det sunt att se över, hur vill du egentligen ha det? Vad avstår du från idag för att du tror att du inte kan ha det? Din miljö och dem som står dig nära blir betydelsefulla på ett sätt du inte kunnat förutse.

Ditt flow: Connecta!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Du är alltid peppad på att suga åt dig av all inspo och det som gör livet så härligt kära Fisk. Du står inför nya utmaningar som får dig att vilja testa massor med intressanta saker. Det är läge att också titta inåt för att hitta vad som har ett värde för just dig. Sålla bland allt som känns kul och göra mer av sånt som får dig att känna glädje och skratta så du inte vet vart du ska ta vägen.

Ditt flow: Nya sätt att tänka!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

TV: Här är allt du vill veta om astrologi
1:39

Efter reklamen: TV: Här är allt du vill veta om astrologi

(1:39)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Läs ditt horoskop för vecka 34 2021 här
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut