Horoskopet vecka 34 2021

Läs ditt horoskop för vecka 34 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 34 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Under kommande vecka ägnar du dig gärna åt detaljorienterade aktiviteter kära Vädur. Allt från att svara på viktiga meddelanden till att fixa och ha ett prydligt skrivbord. Du gör saker grundligt och checkar av din to-do-list för att få en bättre överblick. Använd din disciplin för att sedan kunna fira när du är klar. Det kommer kännas fantastiskt.

Släpp taget om: Onödig information!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du går lite på högvarv när den här veckan kickar igång kära Oxe. Det handlar främst om din status, din roll och dina mål framåt. Din karriär kan ändra riktning, hakar du på eller kämpar du emot? Du inför både mer festligheter men också avkoppling i dina dagliga rutiner. En romantisk kväll prioriteras och du visar fullt ut vem du är och vad du vill ha.

Släpp taget om: En gammal plan!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Veckan drar i gång med en mental rastlöshet om du inte hittar någon som ger dig motstånd kära Tvilling. Du vill utmanas och få nya perspektiv på livet. Bjud hem dina vänner för att djupdyka i ämnen som känns relevanta och där du också får visa din sårbarhet. Lägg undan telefonen och fokusera på att lära känna dig själv och andra bättre.

Släpp taget om: En tidigare vision!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Som om du inte haft nog med känslor som kommit och gått kära Kräfta. Denna veckan lär du dig att hantera saker som ibland känns too much. Men det händer massa annat roligt i ditt horoskop och energin är lättsam, spontan och flirtig också. Där du är, där händer det grejer. Du är kommunikativ och sätter ord på det du förväntar dig.

Släpp taget om: Taskiga minnen!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Veckan kan riva upp något på insidan som belyser dina relationer kära Lejon. Har du varit tydlig och satt gränser? Stjärnorna supportar dig till att göra det du måste. Du kommer vara nöjd över hur din idealiska livsstil kan se ut om ett tag utan att behöva styra alla delar kring hur du når dit. Ditt segel riktar in sig på helt rätt önskemål och destination.

Släpp taget om: Energitjuvar!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du har tidigare blivit påmind om en förändring som är nödvändig och den ger sig inte i första taget kära Jungfru. Det är ditt välmående som ska prioriteras. Kanske har du försökt övertyga dig om att du vill en sak när du egentligen är redo för något mycket större. Sluta ljuga för dig själv eller gömma dina drömmar. Nya möjligheter trillar in.

Släpp taget om: Det som stressar!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Något väldigt roligt och trevligt damp ner i ditt liv och rörde runt i huvudet på dig kära Våg. Den här veckan är du nästan all over the place. Du reflekterar över hur mycket som tagit fart den senaste tiden och samtidigt försöker du sålla bort lite. Klargör dina avsikter med dig själv och sedan med någon som du kan vara sårbar inför. Du är så het nu!

Släpp taget om: Dåligt självförtroende!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Du klurar en del på personliga frågor när veckan kör i gång kära Skorpion. Får du äntligen något du längtat efter? Gammalt bagage lossnar kanske en gång för alla. Just nu finns det inget som du inte kan manifestera. Flera planeter befinner sig i ditt hus som står för dream big. Fundera inte ens på vad som kan gå fel.

Släpp taget om: Issues!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Tankeverksamheten håller verkligen liv i dig när vi inleder den här veckan kära Skytt. Säg vad du tänker på och låt inte någon dum stolthet gå före. Lägg inte för mycket energi på att gå fram och tillbaka utan förenkla för dig själv. Särskilt på jobbet/i skolan eftersom det är där du just nu känner dig sedd och uppskattad. Make it simple!

Släpp taget om: Negativa tankar!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du saktar ner lite när veckan startar och du vågar faktiskt räkna dina blessings kära Stenbock. Njut av allt du åstadkommit. Du söker mycket svar under den här perioden. Oftast får du det du behöver vid precis rätt tajming. Håll ett öppet schema så att du kan hänga med på allt kul som händer. Härliga vibes runt dig nu.

Släpp taget om: Det som inte funkar!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Ännu en gång har universum varit och knackat på din dörr kära Vattuman. Gör dig extra uppmärksam på dig själv och på det du vill få ut av livet. Flera pusselbitar faller på sin naturliga plats den här veckan. Du går din egen väg nu och ibland glömmer du bort att ta hänsyn. Men ge inte upp om det du tror på. Du kommer lyckas.

Släpp taget om: Självförakt!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Det är helt otroligt vad mycket som är under förvandling i din vardag kära Fisk. Allt börjar hos dig och hur du väljer att hantera saker/situationer. Dina relationer blir också en spotlight där du försöker se vad som är stärkande och vad som känns skrämmande. Fundera på vad som är ditt största tvivel när det kommer till att vara intim och sårbar.

Släpp taget om: Your past!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar
Sommarhoroskop 2021: Så blir sommaren för ditt stjärntecken
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?