Läs ditt horoskop för vecka 35 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 35 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan är det en fördel att lägga din attention på relationer och att skapa nya viktiga kontakter kära Vädur. Allt från på ditt arbete/i skolan till dina mer intima förhållanden. Kärlek och romantik känns lätt och kul just nu även om du har mycket annat som kräver din tid. Boka in i kalendern och se till att njuta.

Ditt flow: Du är omtyckt!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

I veckan blir du mer och mer nyfiken på vad som får dig att må bra kära Oxe. Det är mycket roligt som händer och ibland kanske du struntar i vissa saker som du vet att din kropp gillar. Du imponerar på jobbet/utbildning med dina vassa kommentarer och nytänkande idéer. Någon kan verkligen vara ett jättebra support nu så missa inte det.

Ditt flow: Nya strategier!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Damn vad det rör på sig hos dig den här veckan kära Tvilling. Du är peppad på en fräsch start och du gör vissa förändringar i din livsstil. Nu är det prio på nöjen, vänner och allt som ger det där lilla extra. Flirt, passion och spännande möten. Du kan bli oväntat förälskad, engagera dig i något intresse eller bara gå ut och upptäcka intressanta platser.

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan ser du till att du får lite av allt kära Kräfta. Satsa på att umgås med nära vänner, laga middagar tillsammans eller ha en film och myskväll ihop. Du är mer närvarande och du både lyssnar och delar med dig lättare av precis allt. En skön känsla av att connecta. Det kan också bli romantiskt och prat om känslor på ett djupare plan.

Ditt flow: Intuition!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Testa att snacka dig till allt det du vill ha den här veckan kära Lejon. Du är listig och smart, vet precis hur du får din vilja igenom. Det är extra bra i situationer som rör arbete, pengar eller annan typ av materiel framgång. En bättre tjänst, ett festligare uppdrag eller högre lön. Du flirtar med livet nu och det gör dig verkligen oemotståndlig.

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du vill otroligt mycket saker just nu kära Jungfru. Din fördel är att du kan konsten att göra upp en hållbar plan, en som du vet håller hela vägen till mål. Du måste bara tro lite mer på dig själv och det är bland annat en insikt som landar väl hos dig den här veckan. Lita på att du kan, vet att du är värd precis allt det som du önskar.

Ditt flow: You own it!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Satsa på att uttrycka dig den här veckan kära Våg. Både i stil och i möten med andra. Du har en förmåga att trolla till dig riktigt bra grejer. Människor är på din sida, supporta dina projekt och tror på det du gör. Dessutom är du het som synden. En toppen period för att dejta, träffa nya ansikten eller få mer uppmärksamhet från din älskling.

Ditt flow: Din karisma!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Du öppnar upp för ditt eget dreamland den här veckan kära Skorpion. Det betyder att du är ännu mer mottaglig för intryck och sinnesstämningar. Du kommer uppskatta att se filmer, lyssna på musik, meditera eller kanske skriva av dig. Det mesta sker på insidan även om du fortfarande är väldigt aktiv och det händer grejer i ditt sociala liv.

Ditt flow: Skapa!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Det har gått ut hårt för dig med ansvar och målfokus kära Skytt. Nu släpper du in mer frihet, mer spontanitet och du söker aktivt efter nya sammanhang där du kan vara dig själv. Gå med i grupper, engagera dig i någon välgörenhet eller haka på dina vänners intressen. Det är det nya som väcker liv och entusiasm i dig nu.

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du vill inte riktigt inse att ”allvaret” är på ingång och det är bra kära Stenbock. En del av dig är kvick med att prata om och göra upp nya planer inför framtiden medan en annan har en manjana-attityd. Gör det du verkligen måste och ha kvar en skönare livsstil övrig tid. Rutiner är inte allt. Det viktiga är att känna sig levande.

Ditt flow: Uppmärksammade!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan har du bra kontakt med dig själv, din styrka och hur du ska använda den på bästa sätt kära Vattuman. Även om ingen är lika innovativ som du, uppskattar du ändå att dela denna resan med någon. Tänk på att välja någon som har andra glasögon och egenskaper. Du kan nå hur långt som helst med din inställning nu.

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Det är nice vibes i ditt horoskop den här veckan kära Fisk. Mest handlar det om kärlek, om intimitet och att dela något större med antingen en älskling/lover eller vän. Det är stora känslor och ibland överväldigande även för en känslomänniska som du. Njut av den här tiden. Du lockar fram det magiska i dig själv och andra.

Ditt flow: Passion!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar
Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?