Horoskop vecka 36 2021

Läs ditt horoskop för vecka 36 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 36 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

En ny riktning, ett nytt tillvägagångssätt, det är bara att ta tag i sakerna nu känner du kära Vädur. Din karriär/studieplan kan ta ett oväntat håll, en kollega kan överraska positivt och du ger dig in i matchen. Du boosta dig själv genom att sätta upp rutiner som du tror på, som funkar i din vardag. Ingenting stoppar dig och allra minst ditt välmående.

Ditt flow: Organisera!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Antagligen upplever du dig själv som rörig eftersom du inte längre vill stå och stampa kära Oxe. Du välkomnar en annan sida hos dig själv, släpper lös din kreativitet, din attityd och blir mer av en player i kärlekslivet. En romans som startar lyckas du lira runt ditt lillfinger. Se upp för drama, men viktigast av allt, följ ditt vilda hjärta.

Ditt flow: Berömmelse!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Du är redo för en mysig vecka kära Tvilling. Det finns områden i ditt liv, särskilt inom hemmet och familjen, som kommer ge dig en känsla av nystart. En chans att faktiskt få börja om. Du drar uppmärksamhet åt ditt håll och någon dras till dig främst för att du är ärlig och mera sårbar. Häng med dem som betyder mycket för dig, det ger energi.

Ditt flow: Säg ja till dig själv!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Något som du drömt om en tid kan vara inom räckhåll kära Kräfta. Du väljer din inställning och du väljer vilka tankar du ska lita på. Tack vare det har du helt andra förutsättningar för att lyckas. Du inspireras av människor runt dig som engagerar sig, som brinner för det de gör. Det handlar mest om att sätta på print: vem vill du bli?

Ditt flow: Manifestation!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Om det har känts ovisst att ta klivet till nästa level är det nu du vågar testa något nytt kära Lejon. Det handlar inte enbart om allt det du gör för att survive i vardagen utan också hur du ”är” mot dig själv. Vilka gränser är du tvungen att sätta för att trivas? Vilka sysslor gillar du och vilka vill du vara utan? Du vet att allt är möjligt.

Ditt flow: Du har kraften!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Ett nytt kapitel startar i ditt liv kära Jungfru! Med det kommer du ställas inför val och glöm då inte, det är dina önskemål som ska följas, ingen annans. Du behöver fokusera på rätt saker, på det som gör att du känner dig levande, att du växer och utmanas. Det du lägger energi på, det frodas. Något oväntat ger dig en magisk kick.

Ditt flow: Ta för dig!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Släppa gamla vanor och hitta nya strategier; ja tack säger du kära Våg. Du är helt på det klara med att gå vidare från det som inte har en nice vibe. Det är läge att bli ett med din intuition, utveckla din spirituella sida och reflektera mer över vissa delar. Hur hämtar du energi? Vad gör dig mjuk i själen? Du blir förvånad över hur enkelt det känns när du är på rätt spår.

Ditt flow: Own it!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Ditt fokus på resultat börjar sakta dala när du ser fördelarna med resan dit kära Skorpion. Du träffar nya människor nu, du brinner för något och lägger tid på det. En dröm söker verkligen din uppmärksamhet och det finns vägar som öppnar sig bara du är villig att se dem. Använd internets framgångsfaktorer och kör din grej. Samarbeten blir viktiga.

Ditt flow: Skapa kontakter!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Den här perioden handlar i stort sätt om att navigera mot dina långsiktiga mål kära Skytt. Främst är det din karriär/studier eller business som tar fart. Du hittar din egen roll, kanske höjer din status eller får support från någon med inflytande. Framtiden blir tydligare när du konkret vet vad du ska göra och varför du gör det.

Ditt flow: Du tar dig uppåt!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du är medveten om att det bara är du själv som antingen höjer eller sänker ribban i ditt liv kära Stenbock. Stjärnorna uppmuntrar dig att vara djärv nu. Våga fatta modiga beslut som tar dig dit du vill. Tillåt varken dig själv eller andra begränsa dig. Det är läge att skaffa dig den livsstil du klär bäst i. Kasta dig ut är läskigt men det är värre att vara feg.

Ditt flow: Universe has your back!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan är bara starten på en längre process som handlar om dig själv kära Vattuman. Det dyker upp nya sätt inom ämnet personlig utveckling och som tar dig, din ekonomi och dina samarbeten till en ny nivå. Du tvingas släppa gamla mönster för att få ditt liv att funka bättre. Inom dig kommer du ha alla svaren.

Ditt flow: Följ din passion!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Du märker ett starkt skifte den här veckan kära Fisk. Hela du liksom landar i att ta relationer och situationer för vad de är. Utifrån det kan du sedan skapa de bästa förutsättningarna för magiska relationer. En ny kärlek, förlovning, kanske flytta ihop. Du lär dig att bli mer chill och att lita på dig själv. Vänskaper utvecklas och hjälper dig framåt.

Ditt flow: Kärlek!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?