Horoskop för vecka 37 i september 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 37 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 37 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan kommer lägligt att guida dig förbi allt som hindrat dig från nästa steg kära Vädur. Du har genomtänkta planer för att arbeta dig igenom vardagen och få det att flyta. En känslosam affär med någon kan spöka och du tappar liten kontrollen över vart ni är på väg. Det är ingen idé att du mindfuckar sönder något du inte kan påverka.

Ditt flow: Gör det som känns rätt!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du inser den här veckan hur viktigt det är att lita på din egen förmåga, på det du vill och att du kan ha allt du önskar kära Oxe. Att ta vara på tillfällena och att ha roligt längs vägen blir något du börjar ta på allvar. Något du brinner för kanske kan bli en början på en business? Ta vara på de chanser du ser är inom räckhåll och som fångar ditt intresse.

Ditt flow: Ser saker med nya ögon!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan tvingas du ta ställning i någon fråga och det är bara bra för dig kära Tvilling. Tänk på hur smidigt det är att slå sig ihop med någon och faktiskt samarbeta, istället för att göra allt själv. Låt inte förändringar i ditt schema skapa en obalans. Du är kvick och vet vad som måste göras innan du agera ogenomtänkt.

Ditt flow: Hitta gnistan!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du blir faktiskt överraskad över hur easy det är att få med dig människor och att ni går i gång på varandras idéer kära Kräfta. Ett band du har med någon kan bli intensivt och spännande. Stora känslor kan skapa lite turbulens i din annars så härliga vardag. Du är inte säker på något, varken dig själv eller den personen. Låt det vara så.

Ditt flow: Du dras med!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Den här veckan känner du dig uppdaterad på sådant som spelar stor roll för dig kära Lejon. Det är så klart en behaglig känsla vilket gör att du kan slappna av lite mer. Du unnar dig något alldeles extra, en shoppingrunda eller en långlunch på stan med dina vänner. Fundera inte för mycket på kärleken just nu, lägg fokus på en ego-boost.

Ditt flow: Gör det du känner för!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du tar modiga initiativ den här veckan kära Jungfru. Du känner av att hela universum supportar dig och dina önskemål. Något som du vill kan bli verklighet. Du har en rytm som ingen annan just nu. Tänk dig för innan du uttrycker något till någon som betyder mycket men som kanske inte varit helt schysst. Du vinner inte på att sjunka i nivå.

Ditt flow: Följ hjärtat!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Du är medveten om den process du går igenom men kanske har du inte förstått varför kära Våg. Nu är den delen inte lika skrämmande utan snarare något du är taggad på. Det är ingen idé att streta emot. In the end är det du som vinner på det här. I kärlekslivet behöver du tänka igenom något innan du antar att det är på ett speciellt sätt.

Ditt flow: Öppna upp!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan har du användning för de verktyg och strategier du fått med dig kära Skorpion. Du vet exakt vilka trådar du ska dra i för att få igenom betydelsefulla äventyr. Det kryllar av nya möjligheter där du slipper vara den som gör precis allt själv. Om du väljer att dela dina känslor med någon som inte är redo - ta det då inte personligt, låt hen få smälta det.

Ditt flow: Snygg as hell!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Veckan kickar igång med ett stort fokus på dina mål och nu vet du hur du ska nå dem också kära Skytt. Inget uppdrag är för stort dig, inga planer är omöjliga! Det är just detta som gör dig så speciell och som gör att människor gärna samarbetar med dig. I kärlekslivet reagerar du negativt på när någon vill ha för mycket kontroll på dig och du markerar.

Ditt flow: Gå efter vinsten!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Den starka inspiration du känner kommer ge dig ett gigantiskt flöde under den här veckan kära Stenbock. Mycket av dina planer omsätter du nu i handling. Du lyckas bli peppad av både dig själv och andra. Att du tröttnat på vardagshjulet är din största drivkraft. Livet har massor att erbjuda dig. Om någon inte håller med dig, släpp det bara.

Ditt flow: Livslust!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du om någon vet hur viktigt det är att få vara sig själv kära Vattuman. Du kan ha kämpat med dig själv i olika lägen, anpassa dig själv, vilja förändra någon och så vidare. Nu är du bekväm och lugn med att allt är precis som det ska. Du lägger fokus på ”rätt” saker. En crush kan uppta din tid och verkligen öppna upp ditt känsloliv.

Ditt flow: You have the power!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan är det du som rockar kära Fisk. Du kan lätt ge för mycket i nära relationer men nu hittar du en underbar balans. Det betyder också att dina relationer utvecklas och kan tas till en ny nivå. Någon kan hjälpa dig att hantera känslor på ett klokt sätt. När du går in i drama, avvakta. Fatta aldrig beslut innan du har hunnit komma tillbaka.

Ditt flow: Knyta band!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar
Så bra passar du och dina vänner ihop – enligt stjärnorna
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?