Horoskopet för vecka 39 i september 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 39 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 39 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Veckan siktar in sig på ett område som du mer än gärna se över kära Vädur. Du blir medveten om vem du kan lita på, vem du kunnat lita på och en undran kring vem du någonsin kommer kunna lita på. En del missförstånd kan ske i nära relationer. Innan du går ut hårt och ifrågasätter, kika på vad du kan lära dig. Du drivs av att connecta på ett djupare plan nu.

Ditt flow: Passion!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Den här veckan är du självmedveten och slänger ett extra öga på dina förbättringsområden kära Oxe. Vad är det du välkomnar in i din vardag och vad mår du bäst av utan? Du vill ha den typ av garanti, att du drar till dig en viss energi, som stämmer överens med din egen utveckling. Det som är oklart nu ska du inte prioritera. Romantik i fokus.

Ditt flow: Seriösa relationer!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

En lover från förr kanske börja följa dig på insta eller kollar in din storie den här veckan kära Tvilling. Du tjänar på att helt enkelt lita på dig själv och din magkänsla. Är det här något du ska ge dig in i eller inte? Ett intresse drar i dig och du blir glad av att kunna avsätta mer tid åt det. Försök inte ens förklara dig eller dina val för den delen.

Ditt flow: Du trivs!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du kan vara ärlig och säga att den här veckan är du tillgänglig när du känner för det kära Kräfta. Det finns en tendens att ge sig in i det förflutna, i känslor och minnen. Det är liksom okej att vara där du är eftersom du lättare ser din kapacitet, vad du kan skapa och uttrycka. En kärlekshistoria kan uppta ditt mind och möten med någon kan bli över dina förväntningar.

Ditt flow: Flirtigt!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Damn vilken vecka detta lär bli kära Lejon. Du får ta det med ro och se humor i saker som händer. Det kan bli en del missförstånd, antingen att du kontaktar fel person, ett möte som inte blir av eller annan typ av förvirring. Hold your horses. Just nu är läget som det är bara. Fokusera på att göra något mysigt i ditt hem, inreda lite nytt eller bjuda över vänner.

Ditt flow: Inspiration!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du slänger blicken på din budget och på dina långsiktiga ekonomiska mål kära Jungfru. Det kan kännas motigt men du kommer hitta en bra lösning, in the end. Du bjuder mer på dig själv nu, klickar med människor du möter och blir upprymd av det. Ditt flirtiga sätt gör dig otroligt charmig och du kan inleda en romans från ingenstans.

Ditt flow: Du har en nice vibe!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Den här veckan har du självförtroendet med dig kära Våg. Även om allt inte blir ”rätt” eller som du tänkt dig, låt det inte stoppa dig. Va dig själv och tro på det du gör. Du väcker något till liv, ett projekt, en dröm eller så och det påverkar verkligen saker i positiv riktning. Din självkänsla är på topp och det betyder också att du inte backar undan.

Ditt flow: Du utvecklas!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Veckan påminner dig om vilka grejer du bör let go kära Skorpion. Trots att du kanske gjort vissa investeringar, i relationer eller annat så är det aldrig värt att stanna om det inte är bra och du vet det också. Häng inte upp dig vid varken prylar eller mönster. Du har en sån satans karisma nu som du kan rida på. Det kan bli fantastiska resultat.

Ditt flow: Du är het!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Du lyckas hamna i flera udda sammanhang kära Skytt. Något som gick lite tokigt kan ha lett dig rakt i armarna på något spännande. Se upp med teknik och sådant strul bara. Spara viktiga dokument nu! Du kan återuppta kontakten med gamla vänner och vem säger att ni inte kan börja om på nytt? Det blir vad du gör det till.

Ditt flow: Hemlig romans!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Satsa på att omge dig med människor som stärker dig kära Stenbock. Oklarheter kring vad som är ditt ansvar kan dyka upp. Gör inget som du inte är bekväm med. Du kan arbeta med tekniska verktyg som gör livet lite enklare för dig. När det blir mycket är det dina vänner de bästa livlinorna. En vän med andra fördelar kan dyka upp.

Ditt flow: Testa det nya!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du dras lätt med i att fantisera och också visualisera den här veckan kära Vattuman. När något inte går din väg tar du till drömmarnas land. Ingen idé att fatta viktiga beslut. Låt dig ledas av att du faktiskt kan vara på rätt plats vid rätt tillfälle, att det finns en större mening. Människor du släpper in i ditt liv betyder mycket för din egna utveckling.

Ditt flow: Status!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Det blir tydligt den här veckan vilka som får ditt förtroende kära Fisk. Något från förr knackar på din dörr. En romans, en tidigare samarbetspartner eller ett beteende som du haft. Har du gått vidare eller står du med en fot kvar? Fortsätt att investera i dig själv och i det som du är redo för. Du märker ett skifte när fokuset blir där det ska vara.

Ditt flow: Action!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Här är doften du ska bära – enligt ditt stjärntecken

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?