Vattumannens horoskop vecka 4 2022.

Läs ditt horoskop för vecka 4 2022 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 4 2022 här.
Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Du vill vidare men du vet inte riktigt hur kära Vädur. Ägna den här veckan åt att göra en plan som innebär att du fokuserar på konkreta saker. Det är segt just nu och du kan inte kontrollera flödet. Prioritera att hänga med vänner, det är ditt absolut bästa lifehack. Särskilt vänner som tror på dig, inspirerar dig och som firar dina framgångar. 

Ditt flow: En sak i taget!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

I veckan blir du medveten om hur oklart allt känns runt omkring dig kära Oxe. Lär dig att uppskatta ovissheten, den kan även få dig att känna dig så jäkla levande. Du kan bli påmind om en sak du länge velat göra och hitta ett sätt att faktiskt kunna utföra det också. Relationer är knepiga och du behöver space, veta mer om dig själv och vad du vill. 

Ditt flow: Spontana aktiviteter!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

En intensiv vecka som bjuder in dig till att ha ett öppet hjärta kära Tvilling. Vad du än vill få fram just nu, ut med det bara, trots svårigheterna. När något känns sårbart vill du gärna lägga på dig en fasad men gör för guds skull inte det. Du har ett behov av att säga sanningen och den kan vara viktig, särskilt i en intim relation. 

Ditt flow: Du har power!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Veckan kan bli en kalldusch om du inte reflekterat över ditt sätt att kommunicera med betydelsefulla personer kära Kräfta. Du kan ifrågasätta dina relationer, hur väl ni egentligen förstår varandra och om ni ens strävar åt samma håll. Allt från kärlek till kollegor och vänner. Det du måste jobba på nu är en tydlig struktur som handlar om dina önskemål. 

Ditt flow: Own it! 

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Den gäller att du är extra snäll mot dig själv den här veckan kära Lejon. Du vill verkligen boosta dig på alla tänkbara sätt men frågan är om du har rätt strategi. För att skapa den balans du önskar, ha rimliga mål, annars pallar du inte. Kanske gick du ut för hårt med nyårslöftena? Du avskyr att göra saker halvdant men gör det du mår allra bäst av. 

Ditt flow: Tänka holistiskt! 

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

En del av dig är hyfsat bekymmersfri medan en annan stressar upp sig över egentligen oviktiga saker kära Jungfru. Låt oss vara ärliga, du vet om att du har både talanger, kreativa intressen och en inre glöd men det kan vara knepigt att ge uttryck för det. Nu har du möjligheten att förstå dig själv bättre och kunna förändra det till din fördel. Kärlekslivet är en berg-och-dalbana. 

Ditt flow: Prioritera nöjen!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Om någon eller något irriterar dig kommer du inte tveka en sekund utan låta dem få veta om det kära Våg. Livet flyter inte lätt nu utan dina känslor kan definitivt spela dig ett spratt. Din familj kan kräva saker av dig eller att du ska ställa upp men där är det upp till dig att markera. Satsa på att vara ute i naturen, laga god mat och att få ditt eget utrymme. 

Ditt flow: Self-care!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Det kan vara helt rätt att ta ett break från både vänner, sociala kanaler och från dina tankar kära Skorpion. Använd veckan till att sortera ut vad som är nödvändigt och vad som kan vänta. Räkna med att behöva hålla ett öga på att saker hamnar där de ska. Någon från ditt förflutna kan knacka på din dörr. 

Ditt flow: Hitta fokus! 

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Passa på att uppskatta det enkla i vardagen kära Skytt. Du lever gärna för äventyren och för the big picture men den här veckan kommer du inse vikten av att vara tacksam för det du har. Gör små saker som känns speciella. Du lär bli mer förälskad i både dig själv, andra och i livet när du hittar nyckeln till sann glädje. 

Ditt flow: Bomba med lyx!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

På många sätt är det här din tid på året kära Stenbock. Just nu är däremot mycket väldigt förvirrat, inte bara inom dig utan yttre faktorer spelar in. Det du borde göra är att sluta noja, sluta vara rädd för att misslyckas och våga gå din väg. Du står vid ett vägskäl men välj med hjärtat den här gången. 

Ditt flow: Du kan om du vill!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan är det sunt att hålla ett luftigt schema kära Vattuman. Tacka inte ja till grejer som känns halvkul, känn inte att du missar något genom att inte delta. Det är en känslig period där du kommer älska att gå in i din egen bubbla ett tag. Välj saker som får dig att leva ut, uppleva och vara mottaglig. Sen kan du hänga med på tåget. Ladda batteriet först. 

Ditt flow: Insikter!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Detta blir en fin vecka för att återigen få kontakt med människor som halkat ur ditt liv kära Fisk. Folk hör av sig och du till dem. Det är läge att berätta vilka som betyder något för dig och verkligen visa det. Att umgås kommer lyfta dig nu och du kommer bli inspirerad till större grejer i livet. Det kan komma helt oväntat, men följ det. 

Ditt flow: Härligt att vara nostalgisk!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar
Årshoroskop 2022: Så blir året för ditt stjärntecken
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?