Horoskopet för vecka 40 i månadsskiftet september oktober 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 40 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 40 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Från och med den här veckan kommer du se fördelen med att satsa extra på betydelsefulla relationer kära Vädur. Du vill oftast skapa en frihet i allt du gör, alltid ha möjligheten att förändra utifrån ditt impulsiva humör. Det är upp till dig att utveckla och forma grejer på ditt eget vis. Du känner dig mjukare och mottaglig för nya förslag.

Ditt flow: Kärlek!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Damn vad du känner dig kallad till att lyfta livet och framför allt din vardag till en ny nivå kära Oxe. För att få det där - wow - systematisera och organisera vissa saker. Du har självdisciplin och vet vad du är kapabel till. Det här är bara början. Satsa på att få in ett holistiskt tänk och plantera de frön som du länge drömt om.

Ditt flow: Magic happens!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Veckan innehåller mängder av frestelse och frågan är vad du kommer hoppa på kära Tvilling. Ett passionprojekt, en idé till en framtida business eller något annat fängslande, kärlek. Du dras med i starka känslor och det är nu du har möjligheten att få den cred du förtjänar. Någon ser dig, någon som vet att du har ”det där”.

Ditt flow: Nöjen!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du har lätt för att njuta nu och du kopplar lite bort alla detaljer på ett schysst sätt kära Kräfta. Det handlar om att skapa ett flöde i din miljö, bostad eller i viktiga relationer/familj. Du har haft känslor och minnen som du upplevt och som också måste få släppas. Det är en annan livsstil som tar fart och där du sätter tonen.

Ditt flow: Du kommer människor närmre!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Den här veckan lyckas du dra igång en positiv spiral runt dig kära Lejon. Ibland räcker det med att du möter någons blick, den kan avslöja allt. Du tar för dig på ett lekfullt sätt. Ingen ser dig som ett hot eftersom du är så otroligt charmig. Fortsätt att utveckla ditt mindset och din inställning. Den är många gånger avgörande för resultatet.

Ditt flow: Manifestera!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du är medveten om att ekonomisk trygghet påverkar dig i positiv riktning kära Jungfru. Du vill ha koll på läget och nu kan du påverka din syn på pengar och din money story. Lägg också mer tid på att behandla dig själv riktigt jäkla bra! Skäm bort dig, det kommer i längden göra dig lyckligare. Du kan ha super intressanta diskussioner den här veckan.

Ditt flow: Self-care!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Nu är det din tur kära Våg! En berikande och härlig period väntar dig. Det bästa du kan göra är att ge dig space till allt du vill göra. Du drivs av något större, av det som är meningsfullt för dig. Utnyttja din förmåga att klara vissa uppgifter som bidrar till din långsiktiga framgång. Du är din egen ledare, du är en stjärna!

Ditt flow: Nytändning!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Det är helt okej att du befinner dig i din eremitvärld kära Skorpion. Du är mitt i en förvandling och vad den gör med dig, är något magiskt. Som att du healar dig, inifrån och ut. Att ta dig tiden att inte göra något alls är underskattad. Belöna dig själv för det. Det är då inspirationen kommer, då din spirituell sida växer.

Ditt flow: Ett nytt liv!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Veckan erbjuder dig att checka in både online och i ett större sammanhang kära Skytt. Du vill känna att du är en del av utvecklingen, både på sociala medier och tillsammans med andra. Det är uppfriskande att få tänka ”helhet” istället för att enbart förbättra din egen livsresa. Dina drömmar och långsiktiga planer kommer upp och du är redo att följa dem.

Ditt flow: Just do it!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Något som upptar mycket av ditt fokus just nu är din karriär/studieplan eller business kära Stenbock. Istället för att titta på det du inte har, inte är, inte hunnit åstadkomma, vad har du att vara tacksam över? Först då kommer det lätta, pressen släpper eftersom du inte längre hakar upp dig på det som ”inte är bra”. Det kommer ske under.

Ditt flow: Ha höga mål!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du når flera kloka insikter den här veckan kära Vattuman. Grejen är den att du knappt behöver anstränga dig. Tänk såhär, där det går easy, dit ska du. Du har inte tid att fastna nu, du måste vara modig nog att fortsätta på din egen väg. Inspiration och en tydlig vision är vad som motiverar dig. Det är action där du är och du får saker att hända, nästan som en trollkarl.

Ditt flow: Nya perspektiv!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Du lär dig massor av att djupdyka i dig själv och genom att reflektera kära Fisk. Det är en process som kickar igång hos dig. Personlig utveckling och andra heta ämnen är din största prioritet. Att få utforska dig själv, det andliga, det som inte riktigt går att ta på, det kommer påverka dig i en otroligt fin riktning. Du har power.

Ditt flow: Äg dina känslor

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Här är stjärntecknen som är snålast (förlåt, mest ekonomiska!)

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?