Horoskopet för vecka 42 i oktober 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 42 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 42 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan får du den där extra pushen som du saknat, för att kunna slutföra något viktigt kära vädur. Fler saker faller naturligt på plats, särskilt gällande relationer eller samarbeten. Du vet vad det är du vill ha och du kommer att kämpa för det. Uppmärksamhet från andra ger dig en kick nu men inget får hamna mellan dig och dina önskemål.

Släpp taget om: Det du tror är omöjligt!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

I veckan bubblar det upp känslor och tankar som får dig att utvecklas kära oxe. Du blir medveten om vad du vill, vad du tycker, vad du gör och vem du spenderar din tid med. Det är din skyldighet att omge dig med människor som vill fira dina framgångar och som finns där när du behöver dem. Var inte rädd för att låta de andra gå.

Släpp taget om: Gamla mönster!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Veckan erbjuder dig att kika över din moodboard kära tvilling. Är du på väg åt rätt håll eller är det något som drar dig tillbaka? Nu kan det bli mycket på en gång, sociala träffar, uppdateringar på nätet av olika plattformar eller ett engagemang som tar tid. Det rullar på bättre mellan dig och någon du tycker mycket om. Du ger av dig själv och det är positivt.

Släpp taget om: Planer som inte längre är du!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Stjärnorna uppmuntrar dig till att checka av dina mål och funderingar på framtiden kära kräfta. För vems skull sliter du och vart är du egentligen på väg? Du kan även nå ett avslut kring ett projekt som du jobbat hårt med. Satsa på att umgås med personer som ger dig energi nu, som lyfter dig och som vill förstå hur du känner och tänker.

Släpp taget om: Att prestera!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Men finally tänker du säkert när veckan river igång hos dig kära lejon. Det har inte varit helt lätt att få saker att flyta, speciellt inte kommunikationen. Du är hoppfull nu och förväntar dig att det ska gå din väg och tro mig, det gör det. Det finns vissa grejer du måste lägga bakom dig för att ge dina drömprojekt mer tid.

Släpp taget om: Ofördelaktiga synsätt!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan lyckas du med din planering vilket gör att du får flera delmål avklarade kära jungfru. Du känner dig extra peppad när du kan sätta punkt och gå vidare. Dina känslor måste tas om hand och det är viktigt att du tillåter dig själv att känna. Håll inte tillbaka, pressa inte ner i skorna, acceptera dem och se hur de transformeras.

Släpp taget om: Att du skulle vara maktlös!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Nu vet du precis vad du ska säga och göra för att få fler människor med dig i din riktning kära våg. Du når ett efterlängtat resultat, inte minst i en kärleksfråga. Kanske reder ni ut något eller så är du klar med en affär, för gott. Lägg inte allt för mycket fokus på hur andra känner, det är deras ansvar och du har ditt eget.

Släpp taget om: Relationer som saknar engagemang!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan är som gjord för att ta ut svängarna gällande kreativitet och känslor kära skorpion. Det blir tydligare för andra vad det är du faktiskt känner och vill. Ditt dagliga liv, dina rutiner och ditt välmående måste få ta den plats den förtjänar. Ibland vill du mer än vad du hinner med. Gör upp ett schysst schema som fördelar alla områden snyggt.

Släpp taget om: Detaljer!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Vilken lättnad att det börjar bli lite action i ditt liv kära skytt. Du har haft många bollar i luften men först nu kan du liksom på riktigt göra något av det. Något bubblar upp den här veckan, det kan vara en hobby som du tappat, ett projekt du är passionerad över eller så är det kärleken som slår till. Du kan inte stå emot det här nu.

Släpp taget om: Det som inte ger energi!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du kan göra smarta drag den här veckan kära stenbock. Ett möte kan verkligen gå din väg nu. Dina mål är vad som motiverar dig allra mest så ha koll på vilka som är prio där. Det blir även en del känslor som vill ha utrymme och det är sunt att dela dem med människor som står dig nära. Du kan lämna ett mönster, en gång för alla, så underbart!

Släpp taget om: Ditt bagage!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan kommer med klarhet inom olika områden kära vattuman. Dessutom är du upplagd för en jargong och hittar roliga personer som nappar på det. Du är full av idéer och tankar. Ditt mindset hamnar i fokus och du blir medveten om vilka tankar som du väljer att tro på. Det gäller att du är bra mot dig själv och är ditt egna support.

Släpp taget om: Strunt!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Det blir easy för dig att dela med dig av dina känslor den här veckan kära fisk. Om en relation blivit förvirrande är det läge att erkänna vart du står. Du får positiv feedback när du gör det. Glöm inte bort dig själv nu. Avsätt tid för ego-boost och för sådant som gör dig lugn och harmonisk. Det är inte alls fel att bli bekväm då och då.

Släpp taget om: Dålig självkänsla! Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar
Tre stjärntecken som kommer uppleva extra mycket romantik i höst
Här är stjärntecknen som är snålast (förlåt, mest ekonomiska!)
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?