Läs ditt horoskop för vecka 43 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 43 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan du få många ryck till att vilja göra äventyrliga saker kära Vädur. Du kan hamna i ett nytt sammanhang med människor som får dig att börja tänka i större banor. Tänk på att du nu är i behov av att också få stänga ner och fokusera på något specifikt. Om du vill lyckas krävs det att du får lite av allt. Hitta den balansen.

Ditt flow: Tur!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du kan fantisera om en person plötsligt dyker upp i ditt liv kära Oxe. Någon från förr, någon i din närhet eller någon som enbart funnits i dina tankar. Du attraherar med lätthet nu och ditt mål är att prioritera viktiga relationer och kontakter. Det kan vara en samarbetspartner men lika väl gälla ditt lovelife. Passionen du bär inom dig måste ut!

Ditt flow: Manifestera!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Istället för att arbeta hårdare är det smart att börja effektivisera och hitta de där perfekta lösningarna kära Tvilling. Du har människor runt dig som du med fördel kan ta hjälp av. En magisk vecka när det kommer till kärlek och vänskap. Det blir en nytändning, kanske ett äventyr som för er närmare varandra. Singlar kan träffa någon som är one of a kind.

Ditt flow: Härliga känslor!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan lyckas du förändra sättet du gör saker på kära Kräfta. Det är dags att följa dina impulser och inte bara det, följa ditt hjärta. Lägg inget fokus på resultat, utan på hur det känns när du gör det. Fantastiska dagar för att ta hand om dig själv och även att visa din omtanke för andra. Din ödmjukhet kommer fram lättare och du utstrålar bekvämlighet.

Ditt flow: Self-care!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Du håller igen något den här veckan kära Lejon och det är bra. Det gynnar verkligen dig att sakta ner lite och kika på vad det är du vill uppnå och vilken miljö du vill hänga i. Det är flirtiga vibbar i luften. Relationer flyter på riktigt jäkla bra. Som singel kan detta bli roliga dagar där du, utan att tänka för mycket, ger dig in i leken och det blir förlösande.

Ditt flow: Rise and shine!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Satsa på att omge dig med både människor och material som inspirerar dig den här veckan kära Jungfru. Du vill lära dig nya grejer nu, försök hitta poddar som matchar med dina intressen och åsikter. Det är viktigt för dig att få hämta energi, både från naturen, familj/vänner och genom egentid. Tappa upp ett bad, läs, promenera.

Ditt flow: Du känner in!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Den här veckan känner du dig så bekväm med att vara dig själv och ta ut svängarna kära Våg. Känslan av att bara strunta i hur du uppfattas, vad någon kanske tolkar in, alltså det finns inget härligare! Det bästa är att du värderar dig själv högt och andra märker det. Självrespekt är grunden nu och du bestämmer vad du ska tillåta och inte.

Ditt flow: Flirtiga vibes!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Du lyckas bra med att hämta energi från det som gör dig riktigt jäkla glad kära Skorpion. Det är viktigt att du kommunicerar till både vänner och till din älskling/dejt vad du vill ha, för att lättare förstå varandra. Mycket av din tid går åt till att testa nya grejer och att hitta dig själv i det. En ny identitet är på gång att skapas.

Ditt flow: Uppskatta!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Veckan kan komma att präglas av en del sållande i ditt liv kära Skytt. Titta extra på hur du faktiskt fördelar din tid, vem du umgås med, vilka prylar du lägger på hög och så vidare. Du känner dig lättare i dig själv när du fattar beslut som gynnar dig. Din utstrålning är tilldragande och du får människor att falla för dig.

Ditt flow: Din attityd!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Det är en superfin vecka för att bonda med nya människor i ditt liv kära Stenbock. Även återförenas med gamla vänner och att utveckla befintliga vänskaper och relationer. Du är inkännande och ser vad andra kan behöva just nu. Det finns en spännande kärleksvibe här också där du helt kan slukas upp i en affär som pågår, kanske i smyg.

Ditt flow: Lyssna inåt!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du är koncentrerad den här veckan och du märker själv att det finns ett tydligt mål i sikte kära Vattuman. Det handlar om vilka val du ska göra och vilken riktning du ska tänkas följa, antingen på jobbet/skolan eller med en talang. Nu går det easy för dig att träffa nya ansikten, allra helst på nätet, via appar eller grupper. En dejt kan bli bättre än förväntat.

Ditt flow: Din stil!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan kan du känna behovet av att få tillhöra något större och något som känns meningsfullt kära Fisk. Detta kan få dig att söka, antingen nya platser, människor eller också utbildningar/kurser. Du brinner för att få gå din egen väg, kasta dig ut i det okända och att faktiskt våga misslyckas. Då har du åtminstone försökt.

Ditt flow: Gör det som är kul!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?