Horoskopet för vecka 45 2020.

Läs ditt horoskop för vecka 45 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtiofemte vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du har kommit till en punkt där dina egna insikter väger tungt kära Vädur, särskilt i relation till viktiga personer. Din anpassningsförmåga hjälper dig att göra positiva förändringar. Du bygger bättre band med de du vill ha i ditt liv. En kärlek får dig att bli mer energisk och effektivare inom flera områden.

Ditt flow: Romantik!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan ska du satsa på att se över din miljö, din omgivning, för att kunna ändra strategi där det behövs. Du har lättare för att kläcka idéer, prestera i team och du har en naturlig inverkan på personer runt dig. En möjlighet kan dyka upp som förändrar dina villkor. Du är högt värderad.

Ditt flow: Boosta dig själv!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du väljer helt själv vart du har ditt fokus den här veckan. En bra balans kan vara din ambition, effektivitet blandat med nöjen. Det ser ut som att du siktar in dig på kärlek, festligheter och dina intressen. Äntligen lossnar det som ”fastnat” och du får energi till att rocka loss. Din inställning är allt.

Ditt flow: Tänk på dig själv!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du kommer att kunna vända många utmaningar till din fördel den här veckan. Du lyckas distansera dig från ”måsten” och lägger din kraft på att målmedvetet förbättra och stärka relationer som betyder något. Din attityd smittar av sig och du är inspiration för andra. Följ ditt hjärta oavsett hur vägen framåt ser ut.

Ditt flow: Skapande!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Nu har du ett clear mindset och informationsflödet börjar dra igång. Du är i ett chillmode vilket innebär att du uppskattar att dra ner på ditt tempo. Passa på att inreda, göra små förändringar hemma eller fixa en mysig hörna där du kan koppla av. Bjud hem dina vänner för att laga mat, spela spel och bara vara.

Ditt flow: Ny inspo!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du ser till att roa dig, att skapa förutsättningar för att få det du vill. Din nyfikenhet och din självsäkerhet kan öppna dörrar för dig. Va fräck och ge dina kontaktuppgifter till någon som du vill bonda med, oavsett anledning. Du är pepp på att ta tag i vardag, få in mer harmoni och mer nöjen.

Ditt flow: Din skönhet!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Använd din karisma och din målmedveten den här veckan kära Våg. Du har ett helt annat sätt när det kommer till att ta för dig. Din styrka är ditt engagemang och att du har självförtroendet med dig, utnyttja det. Det är svårt att tacka nej till dig just nu. En planering i vardagen kommer underlätta för dig.

Ditt flow: Du syns!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det är inte alltid glasklart för dig om du ska gasa eller bromsa den här veckan. Du känner av en förbättring i din energi och du drivs konstant framåt. Det finns massor med kreativitet att hämta, du får inte missa det. Stanna upp och känn efter; vad gör mig lugn just nu? I lugnet finns även det du vill komma åt för att dra vidare.

Ditt flow: Bara vara!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Den här veckan kan gå väldigt smooth för dig. Du gör det du vill, du umgås med människor som plockar fram ditt driv och samtidigt finns där space för återhämtning. Det som tidigare strulat kommer klarna och du kan andas ut. Dina vänner är din största källa till att utvecklas och att lyfta dina drömmar.

Ditt flow: Du är skärpt!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Din känsla av riktning och mål kan ha varit knepig den senaste tiden men nu börjar det hända grejer. Det finns support att få genom dina vänner, grupper eller bara genom att du själv tydligare ser din dröm. Använd dina sociala kanaler för att nå ut med dina tankar och önskemål. Någon kan ha precis det där du söker.

Ditt flow: Du växer!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Det bästa du kan göra den här veckan är att känna av vilka chanser du ska välja att hoppa på kära Vattuman. Du har många idéer och du vill framåt på alla sätt och vis, men det viktiga nu är att du inte får för mycket utan kan koncentrera dig på det du verkligen vill. Ett spännande möte kan ge dig otroligt fina perspektiv på livet.

Ditt flow: Diskussioner!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan har du turen på din sida. Det är inte hur du gör det som spelar roll nu utan att du gör det. Du måste ta initiativ, satsa och våga för att vinna. Nyckeln till framgång är att använda din magiska power. När den tittar fram finns det inget som kan stoppa dig från att ta det du vill ha. Erotik och passion väntar dessutom.

Ditt flow: Öppna upp ditt inre!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!