Horoskopet för skytten vecka 48 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 48 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 48 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Vilken inspirerande energi du har när veckan drar igång hos dig kära Vädur. Du hittar fina sätt att samarbeta med andra som ger dig extra krafter. Inte nog med det, dina visioner och projekt får ett nytt ansikte där det som känns levande fångar dig. Du är taggad på att förändra dina perspektiv och livsstil. Mer äventyr väntar.

Ditt flow: Det tar fart nu!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du ser till att ta hand om dina känslor när veckan smyger sig på kära Oxe. En romans kan bli stark och du dras lätt med i en fascinerande stämning. Du behöver våga för att få det du vill ha. Det som också blir aktuellt är att söka efter ett större syfte, i dig själv, vem du är, vem du vill vara och hur du ska nå dit. Det är en omvandling på sikt som du kommer älska.

Ditt flow: Du har power!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Du är passionerad och ger lätt efter gällande impulser när veckan kickar igång kära Tvilling. Känslorna förstärks och du håller inte tillbaka som du har en tendens att göra. Nu inleder du dessutom en ny fas i livet, en superviktig. Den handlar om dina intima relationer, kärlek, vänskap och partners in crime. Hur vill du att de ska formas framåt?

Ditt flow: Äkta kärlek!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Dagarna är här där du känner att du inte bara kan glida förbi utan behöver bekänna färg i en betydelsefull relation kära Kräfta. Ett steg i rätt riktning är på tiden. Du kan inte fortsätta försumma dig själv och det som du mår bra av. Hitta en ny rutin i vardagen, tänk holistiskt och smart. Förenkla och lyssna på andras inspirerande knep.

Ditt flow: Välmående!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Satsa på att clean up din energi när veckan drar igång kära Lejon. Att känna dig ren inifrån och ut kommer göra susen. Healing kan vara en bra grej. Nu har du möjligheten att starta ett nytt kapitel i ditt liv. Där du och dina hjärteprojekt är i fokus. Allt det där som slukar upp dig, på ett positivt sätt, hitta vägar för att få in mer av det. Du vill ha kul!

Ditt flow: You own it!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Veckan får en lekfull inledning och du hittar glädje i de små sakerna väldigt easy kära Jungfru. Någon flirtar med dig men lyckas du se det? Ta chansen nu att känna in vad som är viktigt, vilken miljö du trivs bäst i och med vilka. Kanske är det läge att fundera på ett nytt hem eller piffa till för en behagligare stämning? Din intuition är stark.

Ditt flow: Häng i naturen!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Detaljer i ditt hem kan göra en stor skillnad för att du ska kunna koppla av och njuta kära Våg. Unna dig något lyxigt! Den här veckan är startskottet på en lång process som uppmärksammar ditt mindset bland annat. Nu blir du medveten om vad dina tankar gör med dig. Du connectar med nya personer som delar samma humor och nöjen.

Ditt flow: Härlig inspo!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

En pigg konversation med någon ger dig en nice start på veckan kära Skorpion. Kreativa idéer och utrymme för att skapa likaså. Du är medveten om att din budget behöver styras upp. Nu har du möjligheten att hitta nya intäkter, ett extra jobb eller höjd lön. Någon med status kan räcka ut sin hand, va inte för stolt för att ta emot hjälpen.

Ditt flow: Göra upp delmål!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

En soft start på veckan gör det möjligt för dig att prioritera bekvämligheter och lugn kära Skytt. Gör något som boostar din självkänsla! Det händer mycket med dig nu och det är en process under en längre period. Din identitet och din image kommer förändras till det bättre. Du hittar nya vägar för att bli mer sann mot dig själv och för att enklare kunna följa dina drömmar.

Ditt flow: Förvandling!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du är vidöppen för det som kommer till dig när den här veckan kickar igång kära Stenbock. Det bästa är ändå att du kan känna på dig saker och styra in dig på ”rätt” håll. Det som också börjar för dig är en hejdundrans utrensning av precis allt. Du kommer vilja vara selektiv nu och picky med hur dina dagar och ditt liv ser ut. Ett spirituellt uppvaknande på en ny nivå.

Ditt flow: Gå på känslan!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Veckan erbjuder en romantisk start där du äntligen får utlopp för det du känner kära Vattuman. Du är sensitiv och det bubblar inom dig. Nu kommer tillfället då det är dags att göra en ny moodboard. Vad vill du ha mer av och vad har du vuxit ifrån? Dina långsiktiga drömmar och planer får en gigantisk plats och du utvecklas på sikt tillsammans med andra.

Ditt flow: Nätverka!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Du tillåter dig att släppa in människor som finns i din vardag men som ännu inte blivit en del av den kära Fisk. Det som händer är att du får så mycket ut av det för egen del. Förändringar inom din karriär/framtid tar en del fokus nu. Oväntade svängar kan bli riktigt jäkla fantastiska. Ha inte för bråttom men va snabb när det känns rätt och lätt.

Ditt flow: Ambitioner

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Årshoroskop 2022: Så blir året för ditt stjärntecken

Merkurius retrograd – det betyder det och då sker det 2022

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?