Horoskopet för vattumannen vecka 5 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 5 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 5 2021 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kommer du bli medveten om att du inte kan luta dig mot andra eftersom ingen riktigt har koll på läget. Du kan ansluta till gamla vänner och inse vikten av att känna den där äkta gemenskapen. Va uppmärksam på att saker kan strula och att du borde dubbelkolla alla viktiga filer.

Ditt flow: Genuina vänskaper!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

I veckan kan du märka att det lite sakta ner och att de projekt du var sysselsatta i inte håller samma tempo. En bra tid för dig att se över och polera på det du vill få fram. Om du är på väg in i en ny roll har du fördelar nu och kan se över för egen del hur du vill skapa din framtid. Håll dig fokuserad.

Ditt flow: När du visar dina brister!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Nu kan du inte blunda för information som måste ut. Veckan ger dig en möjlighet att pausa och få syn på livet med andra ögon. Låt de små sakerna få leda dig till något större. Allt har ett syfte och du börja se samband. Du som gillar att hålla hög fart, don’t hurry. Någon kan bli extra viktig för dig just nu.

Ditt flow: Du är klok!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

I veckan kan du spendera din tid på att se över dina lån, utgifter och resurser kära Kräfta. Det är inte ett bra läge för nya avtal men för att kika på det som måste justeras. Du iakttar även dina känslor och funderar ett extra varv på varför du ibland reagerar som du gör. Vänd dig inåt och försök förstå och se samband.

Ditt flow: Vet vad du vill!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det är nu du behöver låta spelet mellan dig och andra vara jämlikt eftersom det leder till starkare och mer värdefulla relationer. Saker kan missuppfattas så tänk noga på hur du väljer att presentera vissa saker. En utmärkt period att se över hur du närma dig andra och vad du vill få ut av dina vänskaper/affärer eller kärlek.

Ditt flow: Din underbara charm!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Håll ett öppet schema den här veckan kära Jungfru. Mycket händer som är utom din kontroll och det kan vara positivt. Jobba på de saker du verkligen vill förbättra men ta inga snabba beslut. Du vill inte göra något i onödan nu. Lyssna på din kropp och stäm av ditt humör, låt det guida dig framåt.

Ditt flow: När du tar hand om dig!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Satsa på att låta din lekfullhet få visa dig åt vilket håll du ska gå kära Våg. Förvänta dig inte en spikrak väg utan förvirring är definitivt ledordet för den här veckan. Desto mer förvirrande något verka, tänk att du kanske ändå måste testa. Det kan öppna upp för spännande äventyr och inte minst i kärlekslivet.

Ditt flow: Passion!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du blir väl medveten om att du måste backa bandet för att se vart du egentligen är på väg och då även känslomässigt. En resa som kan bli intressant och givande så länge du vågar vara ärlig och sårbar. Små insikter kan ge dig ordentliga fördelar. Någon från ditt förflutna kan dyka upp och som får dig att utvecklas.

Ditt flow: Din intuition!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du behöver vara mer än alert den här veckan eftersom du aldrig kan förutse nästa steg kära Skytt. Ha en inställning som hjälper dig att tänka lite mer ”manjana”. Allt löser sig i slutändan men det är trist när missförstånden uppstår. Dubbelchecka dina mail/sms och kopiera sådant som är viktigt för dig.

Ditt flow: Du flirtar!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

En perfekt vecka för att se över dina inkomster och utgifter kära Stenbock. Ha koll på vad som funkar och vad du borde förändra men ta inga direkta steg nu. För att få mer flöde i livet ska du värdesätta dig själv oftare och det betyder allt från egentid, meditation till att också spara ihop till något du verkligen vill ha.

Ditt flow: Lyxa till det!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Satsa på att titta på dig själv utifrån andras ögon den här veckan kära Vattuman. Du har möjligheten att slipa på de bitar som du vill jobba med och kanske även förbättra. När du känner att ingen förstår dig är det läge att se över vad du själv sänder ut. Gör ingen big deal av något nu utan reflektera istället.

Ditt flow: Du är attraktiv as hell!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan kan du ha känsla av att du går och väntar på något som verkar ta tid på sig eller som du inte ens vet vad det är. Du ”jobbar” med dig själv och med ditt mindset och dina känslor kan guida dig mot rätt saker, händelser och personer. När du är spontan låter du fler grejer ske naturligt.

Ditt flow: Kreativ!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

It-plagg 2021 – det här borde du bära enligt ditt stjärntecken

Snapchats nya horoskop-funktion – se hur bra du och din crush passar ihop