Veckohoroskop vecka 5 2022

Unni Zetterling

Läs ditt horoskop för vecka 5 2022 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 5 2022 här.
Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Nu börjar saker äntligen hända på riktigt och fler pusselbitar faller på plats kära vädur. Det du ska satsa på i veckan är att göra en klar visionboard och bestämma dig för vilken riktning du ska följa. Dina drömmar och långsiktiga planer håller på att förverkligas men det betyder inte att du kan slappna av, tvärtom. Du måste ta ansvar för dina val nu men det är så värt det.

Ditt flow: Inget hindrar dig!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Veckan ger dig möjligheten att föreställa dig olika karriärscenario kära oxe. Hur vill du arbeta och vad vill du lägga din energi på? Visualisering är kraftfullt nu och när du själv väl tror på din egen idé kan inget stoppa dig från att gå mot ditt mål. Du har självförtroende att sikta högt och någon är dessutom villig att stötta dig.

Ditt flow: Dina ambitioner!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Här kommer stjärnorna med en signal om att det är läge att investera i dig själv, din livsstil och i dina visioner kära tvilling. Du har grävt på djupet kring rädslor och gamla mönster, nu är det läge att gå vidare mot en större horisont och fatta djärva beslut. Du har turen på din sida men du måste visa på uthållighet och vilja. Äventyren kan börja.

Ditt flow: När du riskerar vinner du!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du behöver hitta en tydlig mening i allt du gör kära kräfta. Det är en perfekt tid för att gå djupare i ämnen som psykologi, tarot, drömtydning och så vidare. Frågan är också vad du behöver mer av i din vardag och vad du behöver mindre av. Du är villig att göra vissa förändringar hos dig själv, hitta ett nytt sätt att ta dig fram och vips så förstår du vilken power du verkligen har.

Ditt flow: Personlig utveckling!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Det händer grejer på relationsfronten kära lejon. Nu har du chansen att ta kontakt med nya kollegor, få ett djupare band med dina vänner och dessutom få fina kärleksvibbar. Du måste välja med omsorg nu och se över din tid och dina prios. Skala bort saker ur ditt liv för att få in mer av det som är viktigt och som fyller ditt hjärta med glädje. Det kan gå oväntat snabbt framåt med en lover.

Ditt flow: Njuta av andras sällskap!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan kickar igång med att du snabbt inser vad som kan förbättras kära jungfru. Du kommer kunna hitta rutiner som gör din vardag betydligt enklare. Här handlar det om en sund balans också. Har du tillräckligt med tid över till intressen och för att fokusera på ditt välbefinnande? Du lär dra igång en livsstil som funkar och där du känner dig nöjd.

Ditt flow: Hoppa på wellnesståget!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Nu är det på tiden att du sväljer din stolthet eftersom att dölja dina känslor aldrig kommer ge dig det du vill ha kära våg. Gå all in i dina mest passionerade projekt från och med den här veckan. Ibland krävs det bara att du börja, någonstans och sedan faller resten på plats. Du har självförtroendet att ta för dig och att sluta bry dig om andras godkännande.

Ditt flow: Gör det som är lustfyllt!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Det här året handlar inte så mycket om att prata om dina planer/önskningar utan om att engagera dig i din egen utveckling kära skorpion. Det betyder att du måste göra kortsiktiga uppoffringar för att nå till toppen. Du får en möjlighet nu att lägga av med dåliga mönster, saker som hindrar dig från framgång. Din familj kan stötta på ett sätt du inte kunnat förutse.

Ditt flow: Bygga en stabil grund!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Din nyfikenhet tar över från och med den här veckan kära skytt. Det innebär också att du vill ut och umgås, även om det blir på dina sociala kanaler. Du ser tydligt vad du vill ska influera dig och vilket tankemönster du vill tacka ja till. Ett skifte i ditt mindset är vad som kommer påverka ditt liv i rätt riktning allra mest.

Ditt flow: Nöjen!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Horoskopet lyser upp ditt hus av pengar, dagligt arbete, säkerhet, värderingar och lyx kära stenbock. Du kommer bli medveten om vad som är ett behov och vad som är ett verkligt behov. Nu har du chansen att håva in extra cash, uppgradera din yrkesroll eller bara sätta ett högre värde på dig själv i alla situationer.

Ditt flow: Självrespekt!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Universum kommer kunna avslöja nya vägar och möjligheter för dig den här veckan kära vattuman. Det är när du slutar jaga något specifikt som du också ser vilka alternativ som hade kunnat vara bättre. Du glänser i det du gör just nu men samtidigt vet du att det kräver mer av dig, att vilja imponera. Följ dina impulser nu.

Ditt flow: Du tar för dig!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Det är dags att ansluta med dig själv igen kära fisk. Veckan ger dig en ärlig chans att rensa upp precis allt i livet som inte känns bra. Du öppnar upp dig för det andliga och spirituella, mer än någonsin. Drömmar kan ha ett viktigt meddelande, var uppmärksam. Njut av magin som du lyckas skapa runt omkring dig.

Ditt flow: Här och nu!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar
Årshoroskop 2022: Så blir året för ditt stjärntecken
Hårfärgen du bör testa 2022 – baserat på ditt stjärntecken
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut