Läs ditt horoskop för vecka 52 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets femtioandra vecka 2020 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här julveckan står du stadigt i dig själv och du har koll på läget. Det finns mycket att fokusera på som innehåller drömmar och visioner om framtiden. Lägg din energi på att också se dig omkring och uppskatta det du har. Du har att göra och kommer definitivt inte sitta sysslolös. Kärleken kan kännas fartfylld.

Ditt flow: Upptäcka!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Click to add image caption

Under julveckan tillåter du din unika sida att komma fram. Alla halvdana grejer, alla löser planer, all den tid du har lagt på att reflektera, nu bryter du isen och gör det du tror på. Du kan ha fina och inspirerande videosamtal och komma långt genom att ge människor your point of view. Bidra med hopp.

Ditt flow: Visdom!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Click to add image caption

Den här julveckan är början på något som handlar om att våga släppa taget, släppa kontrollen och hitta powern i dig själv. Du trivs i mindre sällskap, där samtalen blir djupare och du får uppleva den intimitet som du söker. Du har kanske flera obesvarade frågor att reflektera över men du är aldrig ensam i det.

Ditt flow: Stark initiativförmåga!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Click to add image caption

Du balanserar mellan dig själv och andra under hela julveckan kära Kräfta. Ett ja eller ett nej kan behöva komma från dig utan att du har hela historien klar framför dig. Ditt knep för en fridfull stämning är att sträcka ut din hand till andra och låta dem supporta dig. Få ur dig alla tankar för att sedan vips starta om på nytt.

Ditt flow: När du ber om hjälp!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Click to add image caption

Du har massor med lifehacks att ta till den här veckan kära Lejon. Ingenting kan tona ner din passion eller chans att få fira. Du gör det på ditt sätt och det blir glammigt så klart. Du är effektiv, styr upp och vet precis hur du vill ha det. Låt även din omgivning göra ett handtag så att du hinner med din sömn, viktigt nu.

Ditt flow: Sprida glädje!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Click to add image caption

Den här julveckan gör dig uppmärksam på vad som känns ofullständigt i ditt liv. Du påminns om vad som får dig att skratta, vad som får dig att känna frihet och nu är du inte villig att kompromissa längre. Du behöver det här suget och den här längtan för att börja förändra. Julafton blir så mysig den bara kan.

Ditt flow: Ta det långsamt!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Click to add image caption

Du blir som allra gladast av att få gå hemma och pyssla med ditt. Du suger åt dig inspiration till att både laga mat, baka och få det extra piffigt. Idéer och kreativa lösningar gör dig taggad och du vill så klart att alla runt dig ska trivas. Prioritera det som betyder något och ge kärlek som gåva den här julen.

Ditt flow: Fina samtal!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Click to add image caption

Om du känner att du har för mycket att göra den här julveckan, framför det så vänligt du kan. Risken är att du annars säger saker du inte menar. Det är action, socialt och via dina sociala medier. Du vill helst få njuta och ta saker i ett tempo som du önskar, be om det. Kolla julfilmer, lägg dig i badet eller njut av musik, läsning till exempel.

Ditt flow: Självkänsla!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Click to add image caption

Det passar dig bäst med ett luftigt schema den här julveckan kära Skytt. Saker kan dyka upp i sista sekund och det kan vara något du verkligen inte vill missa. Du är ändå lugn och söker avkoppling på olika sätt. Du är karismatisk och dina nära lyssnar på dig. Du är också snygg och attraktiv.

Ditt flow: Uppskattningsfrossa!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Click to add image caption

Satsa på att utforska vilka alternativ som ligger framför dig den här julveckan. Låt dig inte grotta ner allt för mycket i något projekt även om du bara längtar efter att få komma igång med grejer nu. Tålamod leder dig in på rätt spår så småningom. Ägna julafton åt stillhet, åt att ta saker som de kommer. Slappna av och njut.

Ditt flow: Inkännande!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Click to add image caption

Om du undviker att ta en konflikt eller låter känslor ligga på stand-by är risken att allt kommer på en och samma gång. Ge dig tid att knyta ihop lösa trådar och ta saker för vad dom är. När du inte vill mer, säg det. Om du önskar något, säg det. Låt dina nära få delta i din bubbla som du byggt upp. Du mår bäst av kärlek.

Ditt flow: Vänskaperna!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Click to add image caption

Julveckan lyfter ditt behov att känna samhörighet, gemenskap och engagemang kära Fisk. Nu kan du inte ligga på latsidan utan kasta dig ut på nätet och alla möjligheter som följer där. Du är motiverad och tar gärna på dig saker. Nya kontakter är välkomna in i ditt liv vilket kan öppna för andra scenarion än du tänkt.

Ditt flow: Ditt humör!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Nyårslöften att satsa på 2021 baserat på ditt stjärntecken

It-plagg 2021 – det här borde du bära enligt ditt stjärntecken