Stenbockens horoskop för vecka 52 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 52 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 52 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

I veckan har du en del funderingar och det verkar som att du behåller dem för dig själv kära Vädur. Dina relationer kan vara intensiva men ni kan dra åt olika håll. Nyårsafton känns lovande och där du hamnar i rätt sällskap. Här pratar vi om att drömma stort och att våga satsa inför 2022. Var spontan, som alltid, då blir det som bäst. Gott nytt år!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du är ivrig på att omsätta det du lärt dig till ren action men ha inte för bråttom kära Oxe. Du går i tankar kring livsstil och en del förändringar för att få mer kvalitè i vardagen. På nyårsafton vill du kunna ha ärliga samtal om hur du ser på framtiden och du lär hamna med någon nära vän där ni anförtror er. Det kan bli en passionerad kväll och natt dessutom.

Gott nytt år!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

En person som betytt mycket för dig har dykt upp på ett eller annat sätt kära Tvilling. Du kan inte riktigt släppa taget om något, försök att förstå vad det är du saknar. Nyårsfirandet blir helt i din stil. Du får lite av allt som du gillar. Det är mycket kärlek på tapeten och frågan är på vilket vis du vill utforska det mer? En sexuell kemi märks markant. Du spelar dina kort rätt. Gott nytt år!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan kan du ha flera aha-upplevelser kära Kräfta. Du diskuterar gärna med vänner, delar saker från ditt hjärta och det hjälper dig att känna meningsfullhet. På nyår kommer du gå all in för att planera inför 2022 och hur du kan förändra din situation/levnadsvillkor till de bättre. Du trivs med människor som ser dina kreativa idéer och som pushar dig. Gott nytt år!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Du ser klart vilka rutiner som du vill ändra på inför 2022 kära Lejon. Du kan nästan bli besatt av att få saker på ett särskilt sätt. Om du fastnar för mycket, släpp det bara. Nyår ser riktigt nice ut för dig. Du slår på stort, om vi säger så. Det blir ett glammigt avslut och ett lyxigt firande av det nya. Flirt, kärlek och romanser verkar finnas. Gott nytt år!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

En viss person kan uppta en del av din tankeverksamhet kära Jungfru. Grejen är den att du kanske inte vet hur du ska gå vidare, men känslorna inför det är starka. Nyårsafton firas bäst i ett sällskap av nära och kära. Där du fritt kan prata om saker som berör dig, om vad du tänker framåt bland annat. Det känns mysigt och lovande. Gott nytt år!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Håll inte tankarna och känslorna inom dig kära Våg. Saker kan ha bubblat upp under ledigheten och fått dig att kanske gå lite på högvarv, ut med det. Nyårsafton ser ut att kunna ge dig nya och inspirerande kontakter. Det kan snackas idéer vid middagen och du slukar i dig av tips och smarta lösningar. Allt för att börja 2022 med mera ease. Gott nytt år!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Du har en intensiv relation med vissa personer den här veckan kära Skorpion. Det är inte alltid läge att säga vad du tycker, särskilt inte om du är på dåligt humör. Nyårsfirandet blir smakfullt och något du verkligen kan njuta av. Det är en avslappnad stämning, men där ni går all in och håller kvalitè. Du är kärleksfull och har höga förväntningar. Gott nytt år!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Ditt sikte är på de verkligt stora planerna den här veckan kära Skytt. Du delar inte gärna med dig av tankarna nu och det kan förvirra din omgivning. Du kanske måste ta en viss fajt ändå. Nyårsafton är ingen kväll där du håller tillbaka, tvärtom! Det blir en händelserik kväll där du tar för dig och också känner att du kommer någon vart, med vad du vill framåt och under hela 2022. Gott nytt år!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Under veckan studsar idéerna från det ena till det andra och du hade behövt lägga tid på en visionboard kära Stenbock. Så mycket planer kan du omöjligt hålla i ditt huvud. Du kommer älska att kicka igång 2022, med allt vad det innebär. På nyår är det själva stämningen som gör det. Du har hopp och känner ett otroligt sug inför det som väntar. Läge att skåla in. Gott nytt år!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

I veckan kan du klippa bandet med något som inte funkar kära Vattuman. Det kan vara en strategi, en relation, ett ex eller något annat som inte känns rätt för dig. När du väl gör det kommer nyårsafton som en galen lättnad, att få starta om. Du lovar dig själv att börja 2022 med att ha sunda band med människor och att prioritera dina känslor. Gott nytt år!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Det är dags att utöka dina möjligheter och tänka om lite kära Fisk. Du behöver få komma i kontakt med det du vill. Kanske hitta en effektiv app, ett nytt system eller en ny vänskapskrets. På nyår kan du få chansen att pitcha en business, bli presenterad för någon som har inflytande eller annat support för att nå dina kommande mål under 2022. Gott nytt år!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Årshoroskop 2022: Så blir året för ditt stjärntecken

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?