Horoskopet för vecka 6 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 6 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 6 2021 här.
Så blir du som förälder enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan blir det svårt för din omgivning att hålla jämna steg med dig. Du väljer att starta upp något nytt, något som för dig närmare dina drömmar. Satsa på att involvera de människor du vill ha med dig på din resa. Hela du skriker frihet och din inställning till allt som händer blir avgörande för att nå till nästa nivå.

Ditt flow: Arbeta ihop med andra!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

I veckan ska du fokusera på ljuspunkterna och noga planera din framtid. Du har chansen att få ett nytt jobb, en befordran eller annan status inom något som du brinner för. När du gör saker från hjärtat kommer du märka hur lätt alla dörrar öppnas för dig. Någon kan ha ett extra gott öga till dig och se till att du kommer vidare.

Ditt flow: Fortsätt framåt!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du har en vision och den tänker du följa. De initiativ du tar nu kan leda dig in på ett helt nytt spår i livet. Allt från utbildning till livsstil och eventuellt publicering. Det är viktigt att du känner dig sann, att du tror på dig själv och att du trots olika rädslor, gör saker för att du vill utvecklas och släppa fotfästet.

Ditt flow: Framgång!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan kan du knappast dölja vilket humör du är på. Dina känslor är dina starkaste verktyg och med all den passion du har kommer du att guidas i rätt riktning. Låt livet få hända nu. Använd dig själv som redskap och öppna upp för magi och mystik. Din aptit på sex, andlighet och annat spännande ökar.

Ditt flow: Någon supportar dig!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det sker en stor lättnad för dig den här veckan och fokus ligger på att dina betydelsefulla relationer ska växa och må bra. Du kan skapa ett win-win kring samarbete eller så ser du endast amore framför dig. Som singel är detta en nystart där du kan få precis det du önskar av ett förhållande.

Ditt flow: Kärlek och romanser!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du får en magisk kick av att skapa utrymme och liksom verkligen rensa bort all skit nu. Gör olika kategorier, skriv scheman, organisera och följ en tydlig plan. Detta kommer påverka dig på insidan och ge dig lusten att förbättra både ditt inre och yttre välmående. Tänk fräscht, luftigt och smart som ledord.

Ditt flow: Ta hand om dig!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan ska du kicka igång dina idéer och kreativa projekt, du kommer få full uppmärksamhet på dem alla. Du blir lätt sedd och beundrad för saker du är engagerad i eller för något intresse. En förälskelse kan blow your mind. Du är flirtig och lekfull, vilket skapar en häftig dynamik mellan dig och dem du möter.

Ditt flow: Glamour!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Nu drar det igång saker hos dig som du kanske länge funderat på men som inte blivit av. Är du taggad på att flytta? Kanske testa ett nytt sätt att leva och bo. Renovera eller piffa till för en extra homefeeling kan också göra skillnad. Umgås eller ha mer kontakt med din familj/nära vänner för att bolla vad ni tänker och känner. Så värt!

Ditt flow: Upptäcka dolda känslor!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

I veckan lär du bombas med information, mail och möten med människor. Sålla det som inte känns relevant, om du ska ha någon kvalitet. Nu sätter du också tonen för dig själv, särskilt gällande ditt mindset. Hur pratar du med dig själv? Har du svårt att låta tankarna vara stilla? Mycket kan förändras nu som hjälper dig att se med nya ögon.

Ditt flow: Sociala medier!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Nu inser du hur viktigt det är att ha frid på det inre planet. Du kommer jobba med att finna balans och harmoni. Det kommer naturligt till dig när du gör mer av de saker som får dig att må bra. Unna dig det lilla extra i vardagen och lyxa till det när du kan. Din självkänsla får sig en boost på vägen och öppnar upp för nya vägar.

Ditt flow: Skönhet!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan kan du inte dölja din inre glöd och att du drivs av passionerade projekt. Ett nytt kapitel är på g att ta fart och det är du som bestämmer innehållet. Ingenting kan hindra dig från att gå din egen väg nu. Du känner att det finns en större mening med allt som händer och du är inte sen att jump on.

Ditt flow: Äventyr och frihet!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det är flera processer som drar igång hos dig den här veckan och målet är att skala av och bli medveten om vad du behöver. Du har dig själv som koordinator och tanken är att du ska bli stärkt av dina egna intressen. Ägna dig åt det spirituella och kreativa. Du lyckas med att se mönster och att bryta dem.

Ditt flow: Använd din intuition!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar
Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!
Här är din hetaste sextalang – baserat på ditt stjärntecken
It-plagg 2021 – det här borde du bära enligt ditt stjärntecken