Horoskop för vecka 6 2022

Unni Zetterling

Läs ditt horoskop för vecka 6 2022 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 6 2022 här.
Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Det blir svårt att gå emot dig den här veckan eftersom du har en klar och tydlig plan kära vädur. Du ska sammanstråla med människor som kan lyfta dig i olika situationer. Någon med starkt inflytande kan bredda din väg framåt. För din skull nu, va inte för hård i din kommunikation, du vill bygga smidiga relationer med personer.

Ditt flow: Din karriär!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du kan ha famlat runt på sistone kära oxe, men den här veckan ger dig nya krafter, på alla plan. Du liknar nästan en idéspruta och det är klokt att få tankar på print. Det handlar om att förändra så mycket i din vardag, i din livsstil och du trycker gasen i botten. För dig inleds en ny tid och den startar nu.

Ditt flow: Du känner dig connectad!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Det finns en känsla av att du klarar av precis vad som helst just nu kära tvilling. Du har liksom överlevt en utmanande tid och den här veckan märker du vilken skillnad det är när saker flyter på. Dina tankar och känslor är fokuserade i en helt annan riktning och du vet vad du vill. Du behöver bli förstådd, välj vänner med omsorg.

Ditt flow: När du är passionerad!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan är du både ärlig och sårbar i dina relationer kära kräfta. Det blir en sten som faller från dina axlar när du väljer att vara sann också mot dig själv. Allt är inte vad det varit, inte du heller. Det som ska till nu är en ny strategi, för hur du hanterar kommunikation och talar om de behov du inte kan kompromissa bort.

Ditt flow: Du levererar!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Det rör på sig den här veckan äntligen kära Lejon och du kickar igång den med ett högt tempo. Du har sett över din vardag, du har vänt och vridit på mycket, nu vet du hur en balanserad och lyxig rutin ser ut för dig. Att få börja göra verklighet av dina planer är inte en dag för tidigt. En detaljfråga kan antingen trigga eller inspirera dig.

Ditt flow: Go on!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du har förutsättningarna att ta dig både framåt och uppåt nu kära jungfru. Här handlar det om ditt liv i rampljuset, om att träda fram eller om att välja efter vad som känns rätt i hjärtat. Under januari har du testat dig fram och nu vet du vem du vill vara och hur du vill leva. Skjut inte bort saker som betyder något, ta dem närmre!

Ditt flow: Kärlek!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Du har haft möjligheten att kika på dina alternativ för hur du vill leva och bo kära våg. Nu är du på det klara med vad som måste göras. Kanske är det renovering på gång, flytt eller omorganisation bland hyllor. Du har att göra! Lägg också din tid på nära vänner och på din familj. Det enkla och det lilla uppskattas.

Ditt flow: Din intuition!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Hur du än planerar den här veckan kära skorpion, så kommer du att vara busy. Det är liksom allt på en gång och tankarna far åt alla håll. Du måste åtminstone hitta ett fokus och prioritera utifrån vad som är intressant för dig. Kurser, nya poddar, läsning, en himla massa lockar dig nu. Du är redo för framtiden.

Ditt flow: Du agerar!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Du kommer må bäst av att göra en to-do-list den här veckan kära skytt. Det finns saker du vill göra, unna dig, lyxa till det med, som drar iväg för dig, ekonomiskt. Du som inte gillar att planera hade faktiskt kunnat se lite fördelar med det nu. Det blir underbart att ge dig själv feelgood-tid och njuta ordentligt.

Ditt flow: En sak i taget!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Försök att inte binda upp dig den här veckan kära stenbock. Det finns projekt du vill kicka igång men som kommer kräva tid. Du behöver få vara spontan och hålla saker öppet. Gå mer på lust än på vad som är bestämt. Va alert och känn efter, är detta något för mig, just nu? Det händer saker i ditt liv och det kan finnas spännande ögonblick.

Ditt flow: Entusiasm!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

På ett sätt kan du känna dig nära ett mål den här veckan kära vattuman. Du har verkligen jobbat på bakom kulisserna och försökt navigera dig fram på mestadels egen hand. Det du drömmer om att förändra är inte alls långt borta. Du har konkreta saker som en efter en faller på plats. En tydlig vändning är på gång.

Ditt flow: Håll dig till planen!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Du har medvind på alla sätt kära fisk. Vart du än går så öppnar sig en ny dörr och du kliver dessutom in och bara agera, som om ingenting. Vad hände? Det är läge att följa dina starka signaler nu. Du träffar männislats vid rätt tid.

Ditt flow: You rock!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar
Årshoroskop 2022: Så blir året för ditt stjärntecken
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?