Horoskopet för vecka 7 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 7 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 7 2021 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan står det klart för dig inom vilket område du behöver pusha dig själv att utvecklas och varför. Vilka människor du väljer i ditt liv har en stor påverkan eftersom du vill guidas mot dina drömmar. Hur du arbetar och hur pass samarbetsvillig du är kan öppna spännande dörrar. Välj spelare som matchar din vision.

Ditt flow: Släpp in nytt!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

I veckan ska du passa på att använda din nästan elektriska energi för att kunna slutföra ett personligt mål. Nu är du redo för de större förändringarna som tidigare bara legat och bubblat. Det som du trots allt ändå är ute efter är så klart något hållbart, något du vet kommer funka över tid. Du längtar efter en värld som är upp och ner. Gör den så.

Ditt flow: Uppgraderingar!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Veckan kickar igång och du kan direkt känna behovet av att få överdriva saker. Du vill inte veta av några gränser och absolut inte ta ett nej! Det kan vara klokt att inte gå bananas på allt just nu, men självklart ska du plocka in mer i din vardag av sånt som får dig att ruskas om lite. Vänd dig till någon som alltid ger goda råd.

Ditt flow: Kartlägga!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du vet om att du gärna sätter upp murar runt dig för att slippa bli sårad men låt den här veckan få vara som den är. Tillåt dig att kastas mellan olika lägen, känslor och allt det som skaver. Du kommer inse hur bra du mår av att vara autentisk, av att få vara fri. Att sålla vilka du ger info är klokt men för dig själv måste du aldrig låtsas.

Ditt flow: När du är avslappnad!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Veckan inleds med några wake-up-call och det är bra! Du får tänka igenom om det finns några i ditt liv som för dig att hålla tillbaka. Situationer där du inte alltid får de resultat du vill ha till exempel. Något viktigt kan ha blivit nedprioriterat av dig och nu inser du vad som måste fixas. Dina relationer ske ge dig näring, glöm inte det.

Ditt flow: Hitta balansen!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en rivig start på veckan och medan du ägnat dig åt dina rutiner kommer dessa dagar sätta saker på spel, på ett utvecklande vis. Tänk såhär; vilket område i mitt liv kräver en förändring? Därför att det kanske inte längre är kul, givande eller känslosamt, alls. Du kan behövas plockas bort från det fyrkantiga och sikta mot friheten.

Ditt flow: Nya tillvägagångssätt!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Det som är inspirerande med den här veckan är ändå ditt dilemma. Du är peppad å ena sidan på det som känns äventyrligt, den andra sidan av dig vill veta vad du får. Hur ska du nu göra? Går det att ha båda, i de bästa av världar? Nya idéer och tankar kan hjälpa dig att komma framåt nu. Inte läge att snabba på saker.

Ditt flow: Fler alternativ!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

En händelserik vecka kickar igång hos dig och djupt inom dig så vet du, du har liksom bestämt dig för hur du vill ha det. Nu pratar vi om relationer, om hur de förändras och kanske tar en ny form. Hur du vill leva påverkar också andra i din omgivning och det är inte alltid enkelt. Enklast är trots allt att vara sann mot dig själv.

Ditt flow: När du släpper kontrollen!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Din känslan i veckan är att du är on fire och att du aldrig kan få för mycket av något. Kort sagt: för att du ska kunna hålla ditt tempo måste du se till att andra delar av dig inte får sig en känga. Ditt välmående och hur du tar hand om dig själv påverkas. Hitta ett koncept som ser till att ingenting blir bortglömt.

Ditt flow: Nytt tankesätt!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Påminn dig själv den här veckan om att det faktiskt aldrig hjälper att oroa sig kära Stenbock. Du har en tendens att titta på dina materiella tillgångar men vad sägs om att istället experimentera och ha lite kul längs vägen? Förändra i mindre skala och lägg fokus på det som gör dig genuint glad. Holistiskt är sunt nu.

Ditt flow: Rör på dig!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

En intressant vecka väntar dig där det gäller att du hänger med i dina egna svängar. Oavsett om du är redo för en omvandling eller inte, står saken klar att du söker den. Om någon tar dig för givet kommer du vara kvick med att sätta upp gränser. Du utmanas ständigt till att börja prioritera dig själv och dina önskemål.

Ditt flow: Din glöd!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Hela du vibrerar av tankar och känslor som avlöser varandra den här veckan kära Fisk. Under tidspress är det bäst att skriva ner allt som är ”akut” och låta det andra väntar. Du kan samtidigt längta efter att få engagera dig och känna dig levande. Lär dig att skapa den där balansen som gör att du orkar hela vägen. Meditera och vila.

Ditt flow: Du blir lyssnad på!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!