Horoskopet för vecka 8 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 8 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 8 2021 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det som legat på is eller det som varit så förvirrat för dig börja klarna den här veckan. Ett fräscht flow kommer över dig och dina projekt. Du måste kika på dina vanor och rutiner däremot. Din kropp skriker efter balans och en sund strategi. Ge dig själv tiden till att organisera och strukturera upp tillvaron. Du kommer må toppen av det.

Släpp taget om: Dåliga vanor!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Äntligen kan du pusta ut när den här veckan kickar igång kära Oxe. Du kan agera och vara konkret i det du vill utveckla inför framtiden. Din lekfulla och kreativa sida längtar efter att få komma fram i dagsljus. Tillåt dig att ha en lättsammare inställning till saker. Följ dina behov och ditt hjärta så kan det inte bli fel.

Släpp taget om: Måsten!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan är befriande på olika plan kära Tvilling. Du tar tag i saker som legat lite på is och du ser en klar förändring i vibbarna runt omkring. Största aha-upplevelsen kommer när du börjar inse att din historia inte måste förfölja dig genom livet. Att du alltid kan välja din framtid och skriva den som du vill ha den.

Släpp taget om: Sårade känslor!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

En del tyngre frågor kan ha dragit ditt humör i diverse riktningar kära Kräfta. Det blir enklare att hitta lösningar nu och du är peppad på att få saker i rullning. Samtal, information och sociala medier hamnar i fokus vilket betyder att du också kan säga bye bye till vissa grejer nu. Du ser ett slut och kan starta något nytt.

Släpp taget om: Negativt mindset!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du är på det klara med hur du vill gå framåt kära Lejon. Det blir lättare att hitta ett flow mellan dig och de personer som betyder mycket. I veckan är det läge att kika på din budget och eventuellt fundera på smarta lösningar till att spara undan mer. Låt inte konkreta saker få vänta, det känns hundra gånger bättre när du fått det gjort.

Släpp taget om: Dålig självkänsla!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Satsa på att få ordning på kaoset den här veckan kära Jungfru. Det blir en del pilljobb men med din organiseringsförmåga kommer det gå smooth. Nu hamnar du och dina drömprojekt i centrum. Fokusera på att göra det som du vill och ignorera vad andra tycker. Din äventyrliga sida längtar efter att få gå bananas.

Släpp taget om: Osäkerheten!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du kan få en stark hint den här veckan, om vart du är på väg eller om vad någon annan känner för dig till exempel. Nu tvingas du säga hejdå till saker i livet som inte längre ger dig en good vibe. Det är på tiden och även om det känns sorgligt så vet du innerst inne att något bättre väntar dig. Din spiritualitet kan nå ett genombrott.

Släpp taget om: Lär dig förlåta!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det blir intensiva connections den här veckan oavsett vem du spelar med. Gripande samtal kan få dig att sänka din egen mur vilket öppnar för äkta beröring. Mycket kan kännas avgörande och vissa val du gör leder till att saker faktiskt förändras för alltid. Något som varit viktigt innan blir plötsligt inte det eller en vänskap kanske har försvunnit.

Släpp taget om: Tidigare drömmar!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Finally tänker du bör veckan kickar igång eftersom flera pusselbitar äntligen faller på plats. Du har kämpat och jobbat hårt för att nå ett tydligt mål. Det kommer du kunna fira och dessutom känna dig riktigt nöjd med din insats. Någon person med inflytande kan uppmärksamma ditt brinnande engagemang och ge dig andra möjligheter.

Släpp taget om: Tron om att du inte kan!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan kommer du kunna ge ett intryck som fastnar hos människor. Fundera på vad du vill att de ska minnas och vad du vill förmedla. För övrigt har du en längtan efter att våga mer, kanske satsa på något stort eller testa en ny livsstil. Du kan välja att avsluta en grej så att du får andra perspektiv på saker.

Släpp taget om: Att något är för svårt!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Satsa på att gå efter dina drömmar nu kära Vattuman. Din starka intuition leder dig till ”rätt” platser och människor. Låt dina känslor guida dig och förstå vilken kraft du har. Horoskopet signalera att du behöver fatta ett viktigt beslut. Ska du köra på eller avsluta? Ska du ge mer av dig själv eller gå vidare?

Släpp taget om: Negativa mönster!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

I veckan får du tillfället att dra igång dina smarta idéer kära Fisk. Det är dags att nätverka eftersom personer du kommer i kontakt med verkligen fascinera dig nu. Dina relationer kommer i fokus och nu blir det liksom lite skarpt läge. Vad vill du egentligen? Känner du tillräckligt för att fortsätta eller vilken väg ser du?

Släpp taget om: Det som inte funkar!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Tatueringen du bör skaffa baserat på ditt stjärntecken

21 storfilmer som fyller 21 år 2021

Så är du som ex – enligt ditt stjärntecken

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!