Horoskop för vecka 9 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 9 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 9 2021 här.
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Under den här veckan ska du passa på att köra din egen lockdown kära Vädur. Ditt inre kräver att du lyssnar och gör dig uppmärksam på de små sakerna i livet och i vardagen. Håll ett öppet schema och ge dig tid till filmer, ny musik, din kreativitet och allt som ger dig ett lugn. Dina drömmar guidar dig, va medveten om det.

Ditt flow: Djup connection!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du gillar den här perioden eftersom den utmanar dig och drar dig till människor som inte alltid tänker som du gör kära Oxe. Du påverkas och bli mer modig, villig att testa något nytt, vilket får dig att känna dig levande. Dina vänner och du kan ha intressanta diskussioner och det kan bli en väckarklocka på flera sätt.

Ditt flow: När du engagerar dig!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Veckan kickstartar med att du har en tydlig agenda och en klar riktning, kära Tvilling. Just nu hjälper det dig att blicka framåt och att kämpa för något. Du kan behöva bolla dina idéer ihop med någon som är kunnig inom området eller med en person som kan vägleda dig mot målet. Låt dig inspireras men inte ledas.

Ditt flow: Du tar kontrollen!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du lever ut mer den här veckan och du tillåter dig själv att ta saker mer chill, kära Kräfta. Allting hänger ihop på ett naturligt sätt och nu ser du också bilden klart. Du är peppad på att lära dig nya saker, på äventyr och på att vidga dina horisonter. Du kan träffa någon som blir ett support för dig och där du känner dig fri.

Ditt flow: Testa!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

I veckan får du chansen att göra en djupdykning i dina relationer för att försöka förstå människors roller i ditt liv och vice versa. När du blir triggad av någon behöver du höja din egen vibe och våga titta på vad du själv sänder ut. Just nu söker du kickar genom intimitet och sex bland annat. Det kan kännas både upplyftande och tomt om du inte vet varför du gör det.

Ditt flow: Power!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan uppmuntras du att flirta mer och att tillåta dig att ha roligt kära Jungfru. Du känner dig tio gånger lättare i kroppen när du connectar med andra människor, när du ger av dig själv och när du också tar emot. I relationer är du modig vilket gör dig magnetisk. Som singel är det en fantastisk tid för att öppna upp och släppa in kärleken.

Ditt flow: Socialt!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du har nu möjligheten att se dina mönster i vardagen och vilka förändringar du kan göra för att förenkla och låta saker ha mer ease. Om du behöver support eller konkret hjälp med något ska du uttrycka det och inte ta på dig för mycket ansvar själv. Kontakten med din omgivning blir härligare när du visar att du inte är gjord av stål.

Ditt flow: Din hälsa!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Livet kära Skorpion! Den här veckan kan du fylla din kalender med äventyr, galenskap och bra tajming. Du är på ett sprudlande humör och plockar fram det lekfulla inom dig. Det sprider sig till din omgivning och du har lättare för att flirta, vara busig eller visa dina känslor. Ditt hjärta brinner och du fokuserar på det som kickar igång dig.

Ditt flow: Förälskelse!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

I veckan inser du vikten av att kommunicera dina djupare behov och önskemål för att få det du vill ha. Ibland måste du till och med gräva i det förflutna för att förstå ett visst beteende eller mönster. Du trivs med att vara nära de människor som symboliserar trygghet för dig. Visa att du vill bli ompysslad.

Ditt flow: Din intuition!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Veckan kickar igång och du kan själv bli förvånad över din förmåga att dela med dig av dina tankar utan rädslor för vad andra ska tycka. Det är läge att sluta censurera dig och istället vara ärlig med dina avsikter. Du har så mycket klokt att dela med omvärlden. Håll inte tillbaka utan va nyfiken, ta för dig och låt dig inspireras av andra.

Ditt flow: Nätverka!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Satsa på att få dina delmål avklarade den här veckan. Du är strategisk och vet precis vad du vill och åt vilket håll du ska. Det som däremot också blir viktigt för dig är att ta ett steg tillbaka och njuta. Även om det är en hemmaupplevelse med ett bad, en chill playlist eller att hämta mat, så ger det dig den där extra boosten.

Ditt flow: Var i nuet!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan blir du verkligen sedd kära Fisk. Låt dig vägledas av dina känslor, av din passion och av det som du tror på. Nu handlar det om dig och vad du värdesätter. Saker flyter på, speciellt när du själv kommer in i ett mood som bara känns galet bra. Rid liksom på den vågen och uppskatta din resa.

Ditt flow: Karisma!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar
Därför ska du dejta någon som INTE passar ihop med ditt stjärntecken (ja, du läste rätt)
Så är du som ex – enligt ditt stjärntecken
Här är din hetaste sextalang – baserat på ditt stjärntecken