Horoskopet för vecka 13 2021

Läs ditt horoskop för vecka 13 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 13 2021 här.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Du håller dig uppdaterad den här veckan och du är taggad på att se vilka nya möjligheter som öppnar sig för dig kära Vädur. Din förmåga att ta för dig och att gå din egen väg är on fire. För att slippa multitasking är det till din fördel om du ser över vad som ligger i linje med vad du vill göra allra helst. Något spontant blir kul!

Ditt flow: Inspiration!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Lösningar kan komma till dig den här veckan kära Oxe. Du har en klar bild över vad du vill göra och vad som borde göras. Leta efter tecken och följ dina naturliga instinkter. Något ligger betydligt närmare än du tänker. Ha ett löst schema och boka inte upp dig på grejer som inte känns genuint. Romantik i luften.

Ditt flow: När energin flödar fritt!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Du märker tydligt av all aktivitet som skapas runt omkring dig kära Tvilling. Du gör bäst insats tillsammans med vänner eller på gruppnivå. Olika infallsvinklar kan verkligen leda till något som du drömmer om. Det handlar om att take action och bredda din vy. Förändringen är oundviklig och leder dig framåt, tro på det.

Ditt flow: Ingen stoppar dig!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Ibland är det värt att zooma ut kära Kräfta och plocka ner allting i mindre delar. Du ger allt och du kommer alltid vilja det men ta dig tid att lyssna inåt när till och med kroppen säger ifrån. Det du springer ifrån kan vara nyckeln till framgång men du är för upptagen för att se det. Du processar mycket under nätterna, ta till dig drömmar.

Ditt flow: Jobba med ditt undermedvetna!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Ditt horoskop utstrålar goodvibes och din attityd till saker/situationer är det som får dig att känna dig lycklig. Du ser både helheten och kan uppskatta de små grejerna i vardagen. Vips så verkar även allt annat lösa sig. Det finns en stor portion tur med dig just nu och särskilt när du ägnar dig åt det som gör dig glad.

Ditt flow: När du släpper taget!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

När du egentligen vill fokusera på dig själv och på det som gör livet spännande upplever du säkert en del press från annat håll kära Jungfru. Jobb/plugg eller business kan ge dig stress men det du måste göra är att lära dig hantera vissa saker. Lär dig trycka på paus, stänga av och återkom. Lämna det du inte kan påverka. Det finns annat som väntar.

Ditt flow: Sex och passion!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Människor väcker saker hos dig nu, på olika sätt men i slutändan blir det enklare för dig att faktiskt förstå dig själv kära Våg. Att umgås med vänner, gå på en dejt eller ha kvalitetstid med din älskling är vad som får dig att må bra. Du behöver spegla dig i andra och hitta sidor hos dig själv som hamnat i skymundan.

Ditt flow: Nya kunskaper om vem du är!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Det finns både känslor, situationer och rutiner som du har undvikit den senaste tiden kära Skorpion. Glöm inte bort att det är just genom din känslighet och sårbarhet som du tillåter dig själv att läka. Håll inte kvar dig i en spiral som varken gynnar dig eller andra. Rädsla kan bli din största tillgång nu.

Ditt flow: Time to heal!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Du är bra på att agera innan du har allt helt klart för dig och tro mig, just nu är det ett recept för framgång kära Skytt. Tänk inte efter utan gå på din känsla, på det som du brinner för och universum kommer hold your back. Saker som för en stund sedan inte ens var närvarande kan plötsligt hamna i rampljuset och ingen blir gladare än du.

Ditt flow: Speed up!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan är det inte läge att skjuta saker ifrån dig kära Stenbock. Särskilt inte din familj eller andra viktiga band. Du kan behöva titta på hur du tar emot grejer så som andra människors känslor. Prioritera att promenera i naturen eller att laga långkok i köket och träffa din närmaste. Allt annat blir betydligt lättare.

Ditt flow: När du visar tacksamhet!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

I veckan kommer du kunna få tillgång till flera lifehacks kära Vattuman. Du är snabb på att få fram inspo som gör vardagen och livet lite enklare. Dessutom gör du det med en stor portion lust och engagemang. Ingenting känns halvhjärtat utan du går all in. Se till att skapa space för dina intressen eller för en talang som du har.

Ditt flow: Ta för dig!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Nu är en bra period för att avsiktligt skapa och välkomna nya sätt för att boosta dig själv kära Fisk. Du ser vad du tenderar att dra till dig till exempel, både relationer och situationer. Frågan är ju egentligen vad du vill uppleva och varför. Det är dags att dra ner på tempot och istället möta det som kommer upp och till dig.

Ditt flow: Koppla av!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

32 unika barnnamn – inspirerade av rymden

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Bästa filmen för att komma över ett ex – baserat på ditt stjärntecken