Så ser det ut i Sveriges dyraste lägenhet

Entreprenören Filip Tysander har köpt Sveriges dyraste lägenhet, som ligger i Stockholm och är ett penthouse om 418 exklusiva kvadratmeter.

Filip Tysander är mannen som på bara fem år har byggt upp succémärket Daniel Wellington. Succén har inte bara gjort honom till en av Sveriges främsta entreprenörer just nu – han har även tjänat pengar till den gräns att han tidigare i år lade 104,5 miljoner kronor på sin nya lägenhet, som just nu är Sveriges dyraste lägenhet.

Lägenheten på 17:e våningen är ett penthouse på 418 exklusiva och väl genomtänkta kvadratmeter. Den ligger i nya Continental-fastigheten vid T-centralen i Stockholm och gick på hela 250 000 kronor per kvadratmeter. Bland annat ska penthouset bestå av en 15 meter lång inomhuspool, en stor takterass med utsikt i alla väderstreck och doorman i entrén dygnet runt.

sveriges dyraste lägenhet 2016

Continental-huset består av Sveriges dyraste lägenheter just nu.

Det är stjärnmäklaren Fredrik Eklunds mäklarfirma Eklund Stockholm New York tillsammans med Jernhusen som har drivit Continental-projektet med Continental-huset, som ska bli Stockholms nya lyxhus. I huset har du bland annat tillgång till rumservice dygnet runt.

Läs även:
Världens lyxigaste boenden på Airbnb
23 fantastiska balkonger att inspireras av till våren
Topp 25: Sveriges bästa hotell 2016

Continental-huset består av 18 lägenheter med lyxig hotellkänsla som är ritade av arkitekten Andreas Martin Löf. Den billigaste lägenheten kostar 19,9 miljoner och är fortfarande till salu och de första lägenhetsägarna kommer att flytta in i mitten av juni. Filip Tysander kommer dock att få vänta till i slutet av året för att få ta del av sitt penthouse, Sveriges dyraste lägenhet.

Se alla bilder i bildspelet här nedanför!

Läs även:
Sveriges bästa spa – sex lyxiga favoriter
Fyra vanliga inredningsmissar du gör hemma som gör en inredare galen
Så blir du uppgraderad på flyget (knepen som funkar, varje gång!)

Foto: ESNY