Artikeln innehåller reklamlänkar
7 inspirerande bröllopsidéer som folk älskar på Pinterest just nu

7 inspirerande bröllopsidéer som folk älskar på Pinterest just nu

Byt ut buketten mot en ensam blomma, klänningen mot en jumpsuit och satsa på halsband i ryggen. Baaam listar sju inspirerande idéer till ditt bröllop.

Läs mer: Så mycket kostar ett bröllop – och så pressar du utgifterna

Planerar du bröllop i år? Inspiration till klänning, smycken och bröllopsfesten är alltid eftertraktat, något som Pinterest tagit fasta på när de tagit fram årets trendigaste bröllopsidéer. Baaam har plockat russinen ur kakan och samlat de bästa.

Jumpsuits

Inspireras av Solange och byt ut den vita brudklänningen mot en stilren och bekväm jumpsuit. Du kommer kunna släppa lös ännu mer på dansgolvet senare under kvällen.

Hög hals

Något annat som folk älskar på Pinterest är brudklänningar som är höga i halsen. En klassisk look som gör sig snyggt i kombination med en öppen rygg.

Läs mer: ”Något gammal, något nytt…” – vad betyder vad på bröllop?

Konfetti

Skona fåglarna från uppsvällda magar och byt ut det traditionella riset mot konfetti. Det blir både färgglatt och superfint. Den ambitiösa kan göra egen konfetti – men det finns att köpa färdigt till exempel här. (länk till butik) Ytterligare en vacker idé är att kasta rosblad i olika färger på brudparet.

Halsband i ryggen


Har du en klänning med djup ringning i ryggen? Styla med ett vackert halsband som går ner över ryggen.

Läs mer: 34 snygga och trendsäkra frisyrer till bröllopet

Hårkammar

Håruppsättningar med besmyckade kammar blir allt mer populärt. Leta efter en kam med pärlor, stenar eller strass och kombinera med en lite slarvig uppsättning för en elegant men avslappnad look.

Hängande blommor


Lite mer jobb för att få till, men ack så fint. Häng upp blommor i taket under bröllopsmiddagen och festen för en vårig känsla. Om du hittar fina plastblommor är de att föredra framför riktiga eftersom de inte behöver vatten för att hålla sig fräscha.

En ensam blomma som bukett


Ett nytänkande och minimalistiskt sätt att göra bröllopsbukett på. Byt ut stora blombuketter mot en ensam snittblomma, gärna en maffig sådan såsom en protea, pion eller dahlia.

Foto: IBL