Färgstarkt, mönstrat och utemys i Ikeas nya sommarkollektion

Färgstarkt, mönstrat och utemys i Ikeas nya sommarkollektion

Sommaren känns ännu långt borta men hos Ikea är den redan här – och den verkar bli färgstark.

Läs också: Så ser våren 2018 ut på Ikea – här är snyggaste nyheterna

Sommaren är kanske inte snart här men den är tillräckligt nära för att Ikea ska börja locka oss med en ny kollektion. Och i år blir det rejält färgstarkt, mönstrat och preppat för utemys.

Färgstarkt

I sommar går färgskalan i rosa, turkost och gult och vi ljust-och-fräscht-människor får nu möjlighet att bjuda in rejält med färg i hemmet. I allt från skarpt rosa kuddar och turkosblå solstolar till mattor i alla möjliga färger glömmer vi allt blekt och smackar på färg.

Se ännu fler färgstarka nyheter här.

Läs också: Pasteller, sammet och guld i Ellos Homes vårkollektion

Mönstrat

Är du den som är rädd för mönster är detta inte en kollektion för dig. För utöver färg är det därtill rikligt med mönster på mattor, burkar, ljus och väskor.

Se ännu alla mönstrade nyheter här.

Utemys

I sommar flyttar vi ut vardagsrummet på balkongen eller terassen. Den nya soffan Havsten har redan tilldelats ett av världens finaste designpris Red Dot Design Award för sin möjlighet att flytta om och möblera så det passar i alla hem. Dessutom tål dynorna både sol och regn så vi parkerar oss gärna i den utomhus hela sommaren. Och med rislampor som laddas av solljus, vattenkannor och ljuslyktor är sommarkvällarna fixade.

Se alla bilder från Ikeas sommarkollektion i bildspelet nedan.

Bläddra vidare för att se bilderna från Ikeas sommarkollektion 2018. 

Läs också: Kom närmare din partner – 25 frågor som fördjupar er relation