Inred med växter – 19 fina shoppingtips

Från blombord och piedestaler till drinkvagnar och hyllor. Här är 19 snygga och stilrena tips på inredning till dina krukväxter.

Nu väntar den roligaste säsongen för växtfantaster. Och det finns många sätt att göra lite extra fint för växterna i vår: Här är 19 shoppingtips för dig som vill inreda stilrent i din hemmadjungel:

1. Sidobord, Classicon

Sidobord för växter – en designklassiker

Om du vill investera i en tidlös designklassiker: Sidobordet Adjustable Table E 1027 formgavs av ikonen Eileen Gray år 1927 – och är lika snyggt 2019. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

2. Vägghylla, Frama studios

Hyllan Frama – fin till krukväxt

Snygga vägghyllan Shelf med hyllplan av oljad ek, finns i flera storlekar och utföranden. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

3. Vitt sidobord, Lagerhaus

Sidobord – snyggt till växter

Hylla eller sidobord i pulverlackad metall, med rundade gavlar som en charmig detalj. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

4. Rund vägghylla, Artek

Snygg hylla för krukväxt – Artek

Exklusiv design i en liten hylla av ek med konsol av svart stål, formgiven av Ronan och Erwan Bouroullec. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

5. Krukställ, Åhléns

Blomställning för växter

Den glammiga trenden håller i sig. För den som vill haka på den lite lagom, finns det här guldfärgade metallstativet för mindre krukor. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

6. Kruka, Ferm Living

Blomkruka i form av snäcka

Trendig kruka i form av en vit snäcka med glaserad insida. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

7. Litet sidobord, Jotex

Pall som växtbord

Sidobord som också fungerar som pall. Tillverkat i trä och mdf. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin)

8. Blombord, Ferm Living

Blomlåda för krukväxter

Blom- eller sidobord som är tillverkat i pulverlackad metall och finns i flera fina färger. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler)

9. Piedestal, Woud

Inred med en växtpiedestal

Låg piedestal – eller odlingskruka – i ljusgrå metall med runda former. Välj mellan flera storlekar. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler)

10. Grön stringhylla

Grön stringhylla – fin till växter

Matcha dina växter med en grön version av Strings klassiska vägghylla. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

11. Väggampel i metall, Lagerhaus

Väggampel till krukväxter

Ampel för den som vill pryda väggen med en favoritväxt – och guldfärgad metall. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

12. Litet väggbord i marmor, House doctor

Väggbord för krukväxter

Väggmonterat litet sidobord, lagom för läshörnan eller som sängbord – med en krukväxt på förstås. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler)

13. Serveringsvagn, Ellos home

Servingsvagn - perfekt för växter

Drinkvagn som rymmer både växter och vattenkanna. Tillverkad i metall och härdat glas. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin)

14. Sidobord, H&M Home

Sidobord för din krukväxt

Tidlöst och lättmöblerat bord i ask och pulverlackat stål, från H&M Homes andra möbelkollektion. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl)

15. Hängande kruka, Monica Förster för Skultuna

Snygg ampelkruka från Skultuna

Lyxig kruka i mässing, inspirerad av den klassiska terakottakrukan. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler)

16. Hylla på hjul, Ellos home

Hylla på hjul för krukväxter

Serveringsvagn, rullbord eller hylla på hjul, i en enkel och stilren design som finns i flera färger. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin)

17. Lyxigt sidobord, AYTM

Snyggt sidobord för växter

Retroglammigt bord i granit och mässingpläterat järn, till (till exempel) en favoritväxt. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler)

18. Blombord, Ellos home

Blomord från Ellos

Klassiskt blombord i uppdaterad version, med ben av svartlackerad metall, skiva av tempererat svart glas och kant av trådmetall. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin)

19. Växtvagn, Serax

Rullvagn till krukväxter

Grön vagn av metall, designad av Marie Michielssen och som gjord för krukväxter. Välj mellan flera färger. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler)

Läs mer:

Fina blomkrukor – 14 shoppingtips

Fint till balkongen – 13 shoppingtips