inredning färger

Stor guide: Styla rätt hemma med snygga färgkombinationer

Vilka färger passar ihop inom inredning? CHIC ger dig en komplett guide för att matcha rätt med trendiga kombinationer hemma. För med rätt färger får du ett stylat intryck.

Vissa färger passar ihop bättre än vad andra gör inom inredning och om du matchar rätt får du snyggare styling. Det är smart att utgå från en bas, men därefter harmoniserar vissa färger bättre med andra. Men vilka färger matchas bäst inom inredning? Baaam ger dig en komplett guide att ta med när du ska shoppa inredningsdetaljer och uppdatera med trendiga färgkombinationer hemma!

Läs mer om inredning:
Grå inredning – 21 snygga köp som fixar stilen hemma
Köksinspiration: 27 trendiga kök att inspireras av
Så inreder du med mörkblått hemma (18 trendiga köp!)

Klicka in i bildspelet här nedanför och spana in färger som passar ihop

Mörkblå inredning är helrätt hösten 2016 och matchas bäst med andra dova nyanser och metalldetaljer i guld.

Ett drömmigt intryck i sovrummet skapar du enklast med ljusa pasteller. Låt ljusrosa och vitt vara basen och komplettera med accentfärger som ljusblått och gammelrosa.

I vardagsrummet matchas pastellfärger bäst i tre olika toner. Låt grått eller vitt vara grundfärgen för ett städat resultat.

Mörkblått och mörkgrönt är två trender var för sig, och tillsammans med svart, grått och guld utgör de en trendig kombination.

Mörkgrönt är en stor, växande trend och sammet är ett av favoritmaterialen. Matcha med grått och guld för ett stylat resultat.

Vitt matchas bäst med andra ljusa nyanser. Bryt av med en kontrastfärg som mörkgrönt, som du kan lyfta upp genom till exempel gröna växter.

Rosa möter grått i en harmonisk kombination som ger ett lugnande intryck. Satsa på pudriga nyanser som inte sticker ut för mycket.

Senapsgult som accentfärg är helrätt just nu. Matcha med dova toner i vinrött och mörkblått med grå detaljer.

Läs även:
Badrumsinspiration: 31 snygga badrum
Mäklarens tips: Öka värdet på din lägenhet med enkla knep
Zara Home och H&M Home öppnar i Göteborg

Foto: Ellos Home, Zara Home, H&M Home