Insynsskydd med regnbågar

Pepp på regnbågar inne? Det här prisade insynsskyddet är vad du söker

Ibland vill du slippa insyn – men också ha det fint hemma. Då kan det här insynsskyddet som skapar regnbågar i hela lägenheten kanske vara något för dig.
Här är trendiga duschväxterna som tar över Pinterest
0:59

Efter reklamen: Här är trendiga duschväxterna som tar över Pinterest

(0:59)

Slå på ljud

Ibland vill man bara få vara ifred från snokande grannar och folk som kikar in från gatan, särskilt om man bor på bottenplan. Då brukar ett insynsskydd vara en bra investering, men ibland kan det kännas lite tråkigt att dra upp vit plastfilm över hela fönstret. Det är där Rabbitgoos regnbågsfilm kommer in i bilden.

Rabbitgoo – insynsskydd med regnbågseffekt

Rabbitgoo har skapat ett insynsskydd med prismor som skapar regnbågar i lägenheten när solen lyser igenom skyddet. Det är inte hundra procent täckande, utan man kan se former och skuggor genom skyddet. Något som kan göra att man känner sig lite mindre instängd men ändå är fri från oönskade ögon.

Därtill säger sig plastfilmen också skydda mot solljus, värme och UV-strålning – något som känns rätt skönt när lägenheten gärna blir obekvämt varm i takt med att temperaturen ute stiger. Det behövs inget lim utan skyddet sätts upp med vatten och kan enkelt tas ned om man ångrar sig och dessutom kan det klippas i vilken form som helst.

Positiva recensioner på Amazon

Om du känner dig något tveksam till att skyddet faktiskt skulle uppfylla allt detta som utlovas så måste vi säga att recensionerna på Amazon är väldigt positiva.

Av över 45 000 kundbetyg har 77 % gett produkten 5 stjärnor, och 13 % har gett 4 stjärnor.

”Jag kan inte ens förklara hur överraskade och glada vi är över regnbågseffekten det här skyddet har. (...) På morgonen när ljuset kommer in genom fönstret i rätt vinkel så sträcker sig vackra regnbågar över väggen. Och väggen. Och katten”, skriver en recensent.

”Det är inte bara funktionellt, det är så vackert! Det ger mitt badrum en så fridfull känsla”, skriver en annan.

Några har klagat på att de inte får en så fin regnbågseffekt som andra. Det beror på att ljuset behöver falla i en viss riktning genom prismat i filmen för att regnbågarna ska kunna bildas. Så kolla hur ditt ljus faller innan du klickar hem något!

Här får ni en bild till på hur det kan se ut:

Mer information om skyddet hittar ni här på Amazon.

Foto: Rabbitgoo/Amazon

Relaterade artiklar
Dagsfesten räddad – här är lyxflotten med soltak och fotbad
Alltid velat slicka på din katt? Nu kan du (typ) göra det!