saker köpa hösten

Sju dyra köp som blir billigare på hösten

Det finns både dyra och tråkiga investeringar – men vissa av dem kostar mindre på hösten.

Visste du att vissa dyra investeringar faktiskt blir billigare när höst- och vintersäsongen gör entré? Baaam har plockat ut sju köp, som du behöver året om, men som du gör smart i att slå till på under hösten.

Klicka in i bildspelet och se allihop!

Har du tänkt investera i en snygg grill till uteplatsen är högsäsongen på hösten, då försäljningen går ner och realapparna tas fram.

Villapriserna tenderar att gå ner på hösten och vintern. Mäklare hävdar att det beror på att villorna, med fina, inbjudande trädgårdar, helt enkelt känns mer attraktiva på våren. Ett sommarhus är också smartare att köpa på vintern.

Logiken är total. Cyklar blir billigast på hösten och vintern när färre köper dem på grund av vårt svenska klimat.

Säsongen dalar för solglasögon i Sverige när solen går ner och lämnar oss i ett mörker som håller i sig till april. Håll utkik efter rea och rabatter – chansen är stor att du kan fynda drömsolisarna till lägre pris.

Om du inte hann investera i ett par tidlösa loafers eller ett par snygga sandaler i somras är det hög tid att göra det nu. Det finns fortfarande flera kedjor som har sommarsortimentet i butik och om du köper klassiska plagg lär du inte ångra dig när sommaren återvänder.

Läs även:
Fyra vanliga inredningsmissar ALLA gör
Få mer minne i din Iphone utan att radera något
11 ikoniska kartonger från modehus med högt samlarvärde

Foto: IBL, Mondadori