Isabella Löwengrip säljer sin lyxvilla

Isabella Löwengrip säljer sin lyxvilla – se alla bilder här

Efter bara ett år väljer Isabella Löwengrip att sälja sin lyxvilla på Lidingö. En spektakulär arkitektritad villa på drygt 350 kvadratmeter. Här är alla bilder från huset.

Den åttonde november 2018 flyttade Isabella Löwengrip och hennes två barn, Gillis och Sally, in i deras nya hus – en arkitektritad villa vid Elfvik på Lidingö. På bloggen skrev Isabella då om glädjen:

”Det är ett fantastiskt hus och jag har svårt att smälta att det faktiskt är mitt snart”, skrev hon bland annat och fortsatte:

”Det är inte så många skilda småbarnsmammor under trettio som flyttar in själv i ett hus för närmare 30 miljoner men någon ska väl vara den första. Här kommer barnen och jag att stormtrivas”.

Nu, ett år senare, är dock huset ute till försäljning igen. Isabella har tidigare hintat om att hon går igenom en tuff tid just nu, och berättat att hennes företag varit nära konkurs. Om det är anledningen till att hon flyttar är inte bekräftat, men entreprenören har tidigare skrivit att hon inte skulle ha några problem med att ”byta bostad och börja om”, om det är vad som krävs för att ta sig ur krisen.


Så ser Isabella Löwengrips hus ut

Huset som Isabella säljer byggdes 2017 och kännetecknas av sin moderna arkitektur och påkostade design. Den totala boarean är 352 kvadratmeter, och totalt har villa nio rum.

Nedre plan är anpassat för sociala ändamål med stora öppna ytor, enorma fönster, öppen spis och drygt sex meter i takhöjd. Ovanvåningen är däremot mer privat, med fyra sovrum och tre badrum, en stor walk in-closet och ett mer privat vardagsrum.

Till huset hör också en tomt på 2 138 kvadratmeter, samt en egen båtplats och sjöbod vid en gemensam brygga.

I mäklarannonsen finns inget pris tillgängligt, men när Isabella köpte huset i november förra året ska hon ha alltså, enligt sitt inlägg på bloggen, ha betalat närmare 30 miljoner kronor.


Här är fler bilder från huset:

Foto: Elisabeth Daly/Wrede fastighetsmäkleri, Anna-Karin Nilsson/TT

Läs mer:

Kartläggning: Så mycket pengar tjänar Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip svarar på kritiken om sin lyxsemester

Isabella Löwengrips drömlägenhet i New York: ”Helt fantastisk”