Ja! Nu kommer Baileys Ice Cream Truck till Stockholm

Ja! Nu kommer Baileys Ice Cream Truck till Stockholm

En glassbil för vuxna? Ja, tack. Du kommer garanterat att gilla Baileys Ice Cream Truck.

Läs mer: Test: Hur många av IMDB:s topp 100-filmer har du sett?

Sommaren och glassäsongen är i stort sett här – och för alla vuxna glassälskare kommer nu en rätt härlig nyhet. Dryckesföretaget Baileys lanserar nämligen en glassbil för vuxna – Baileys Ice Cream Truck.

Tillsammans med glassproducenten StikkyNikky har det tagits fram fyra olika glassmaker som kommer att serveras i glassbilen. Smakerna är tillverkade av fyra olika Baileysprodukter – Baileys Irish Cream, Baileys Almande, Baileys Iced Coffee och Baileys Chocolat Luxe.

– Glass hör sommaren till och Baileys med dess krämiga karaktär passar perfekt i glass. Därför känns det otroligt roligt att samarbeta med StikkiNikki, en av Sveriges absolut bästa glasstillverkare. Tillsammans har vi tagit fram fyra utsökta glassorter. Så äntligen kan man njuta av Baileys i en somrig skepnad, säger Céline Delacour, CP&A Manager Offrade Nordics, i ett pressmeddelande.


Glassbilen kommer att finnas i Stockholm och Köpenhamn i sommar – den 30-31 maj befinner sig bilen på musikfestivalen Distortion i Köpenhamn och den 16 juni kommer glassbilen till Stockholm och sommarklubben Trädgården i Stockholm. Glassen kommer även att att säljas i StikkiNikkis åtta egna glassbarer i Stockholm, under juni till augusti.

– Jag har länge experimenterat med att göra glass av olika drycker och jag tycker Baileys fungerar otroligt bra som smaksättare i glass. Jag älskar deras olika smaker och den krämiga konsistensen som verkligen höjer smakupplevelsen, säger Nicole Pepper, grundare av StikkiNikki och kreatör bakom recepten, i ett pressmeddelande.

Foto: TT

Artikeln publicerades först på ELLE.