Artikeln innehåller reklamlänkar
Jobb som passar ditt stjärntecken

Stor guide: Jobb som passar ditt stjärntecken

Vilket jobb passar ditt stjärntecken bäst? Baaam frågade astrologen Nathalie Bram som förklarar vilket yrke du bör satsa på – enligt stjärnorna.

Låt ditt stjärntecken visa vägen till din nya karriär. Visste du till exempel att personer som är födda i Kräftans stjärntecken tenderar att ha ett gott affärssinne eller att Vågen gärna förlitar sig på komfort i arbetslivet? Baaam bad astrologen Nathalie Bram att reda ut vilket jobb som passar ditt stjärntecken allra bäst.


Väduren

Du älskar att ha fria tyglar på ditt arbete, har du inte det behöver du ha en stimulerande hobby. En livlig, rörlig miljö är A och O för en Vädur, till skillnad från ett dammigt kontor. Du är ambitiös och att prestera är lika viktigt som att uppnå något för dig. Du har en god affärsbegåvning och du skulle bli en utmärkt egenföretagare. Du kan ha två separata inkomstkällor och är du bara tålmodig kan du bli miljonär!

Shoppa vädurens smycke från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Oxen

Du njuter av att göra upp en karriärplan som du sedan steg för steg genomför. Om planen blir allt för riskfylld kan du få problem, eftersom du fungerar bäst när saker och ting är stadigt och regelbundet. Du måste tänka dig för noga innan du går in i en karriär där inkomsten inte riktigt är förutsägbar. Den tryggheten pengar ger dig är otroligt viktigt. Därför kommer du ha lätt att välja ett yrke som du inte är 100 på men där pengarna rullar in. Du passar att arbeta med pengar, banker och varför inte aktiebörsen. Där kan du gå långt även om du startar på noll!

Smycke med stjärntecknet oxen, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Tvillingen

Din mångsidighet och förmåga att kommunicera med andra bör ta plats inom massmediavärlden. Du har ett stort behov av omväxling och förnyelser, kanske en resande försäljare! Förutsägbara rutiner är inte bra för dig och inte heller att vara ensam. Du behöver ett brett, frisinnat tankeutbyte med stort spelrum eftersom du tycker att allas åsikter är viktiga. I affärsbranschen kan du vara extremt listig och slug. Om du går in för att tjäna pengar kommer du att lyckas med det, över all förväntan!

Berlock med stjärntecknet tvillingen, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Kräftan

Din största tillgång inom arbete är din beslutsamhet. På ditt eget sätt kan du uppskatta en viss omväxling och förändring men det måste också finnas en kontinuitet, så att du kan utnyttja dina tidigare erfarenheter och tillämpa dom i en ny situation. Du har ett gott affärssinne eftersom din instinkt och intuition är så stark. Självförverkligande betyder mer för dig än ambition, men du vill också tjäna pengar. Du kommer kunna samla på dig en hög med skatter som du blir oskiljaktig ifrån.

Berlock med stjärntecknet kräftan, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Lejonet

Du trivs bäst när du får ha känslorna med i ditt arbete och att få använda din kreativa förmåga. Ditt naturliga sinne för dramatik borde också få utlopp på arbetsplatsen. Du är förknippade med yrken som har med lyx och glamour att göra. Du är i ditt rätta element då du får vara i händelsernas centrum. Du är ambitiös och intresserar dig mer för den lyx pengar kan ge än för pengarna i sig. Du älskar att köpa och njuta av vackra och eleganta kläder och du älskar att resa. När du når toppen på stegen kommer du aldrig att trilla ner!

Berlock med stjärntecknet Lejonet, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Jungfrun

För att du ska kunna göra ditt allra bästa behöver du oftast ha någon som leder dig. Du kan ibland tveka att ta saken i egna händer och du kan vara rädd för vad andra ska säga. Men får du instruktioner följer du dem till punkt och prickar. Du har en skarp, inträngande stil som skulle kunna utnyttjas inom media. När du når en hög lön kommer du att veta exakt vart dom pengarna ska placeras!

Smycke med stjärntecknet Jungfrun, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Vågen

Du njuter av lyx och vill gärna ha lite komfort i arbetslivet. Du kan vara oerhört generös och det kan också fungera som en sporre i din karriär. Arbetsmiljön är inte lika viktig för dig som arbetskamraterna. Du avskyr slavdrivare och tycker att folk ska få arbeta i sin egna takt. Du har ett stort behov utav harmoni och att få jobba med likasinnade. Du har fantastiska möjligheter i alla yrken som kräver takt och diplomati. Mode och skönhet passar dig och där har du chansen att lyckas allra bäst!

Berlock med stjärntecknet Vågen, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Skorpionen

I affärsvärlden kommer du till din rätt och där får du också god användning för din målmedvetenhet. Du arbetar bäst under press och behöver ha med dig känslorna in i ditt arbeta för att kunna lyckas. Du behöver något att prova dina krafter och förmågor på. Det finns ett starkt behov utav spänning och du skulle passa bra inom alla typer av detektivarbeten. Din uthållighet gör att du aldrig ger upp och det kommer göra dig framgångsrik!

Smycke med stjärntecknet Skorpionen, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Skytten

För dig är det viktigt med utmaningar och absolut inget trist löpande band-arbete. Miljön för dig är också viktig. Du lyckas i regel leta reda på pengar när de behövs. Dina förvärda slanter lägger du hellre på studier eller på resor, än på lyxiga ägodelar. Att klara av en intellektuell utmaning ger dig mer än att krönas med framgång. Du vill ha ett äventyrligt yrke och det är viktigare för dig än pengar. Så varför inte satsa på en karriär som äventyrare?

Berlock med stjärntecknet Skytten, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Stenbocken

Du har inga som helst problem med ansvarsfulla arbeten, att sitta isolerad på ett kontor och få arbeta ostört är vad du helst av allt vill. Du klättra lugnt och stadigt upp på karriärstegen och det känns som en självklarhet för dig. Du klarar dig riktigt bra i finansvärlden eller som förvaltare. Du är den sparsamma typen men du lägger gärna pengar på mer lyxiga kläder än vanligt krafs. Din yta och image är viktig för dig i arbetslivet och det osar framgång om dig!

Smycke med stjärntecknet Skorpionen, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Vattumannen

För din del är det också fria tyglar som gäller, och du förväntar dig att få göra saker på ditt eget sätt. Du måste få utlopp för din uppfinningsrikedom inom arbetet, vare sig det är kreativt eller vetenskapligt. Du kan mycket väl bli uppfinnare alternativt att jobba inom radio/Tv. Pengar är inte allt för dig och du lyckas ofta slösa bort hela lönen på kortlivade modeprylar. Ditt unika sätt kan få dig att lyckas i karriären!

Smycke med stjärntecknet Vattumannen, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Fiskarna

Du gör dig bra inom skåderspelaryrket då du kan dölja din egna personlighet bakom en rollfigur. Du är otroligt känslig och påverkbar, passar att arbeta med människor och utföra osjälviska handlingar. Du kan bli en utmärkt advokat men glamour lockar också. Att designa vackra kläder skulle passa dig perfekt. Oftast har ni fiskar två yrken. Omväxling och flexibilitet är vad du behöver. Du är inte överdrivet ambitiös men lyckas ändå i affärer!

Berlock med stjärntecknet Fiskarna, från Thomas Sabo. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Läs mer:
Så blir du som förälder – enligt ditt stjärntecken
Hit ska du resa i sommar – baserat på ditt stjärntecken
Så vill du ha sex – enligt ditt stjärntecken
Den här skräckfilmen ska du se – baserat på ditt stjärntecken

Av: Nathalie Bram

Foto: IBL