Artikeln innehåller reklamlänkar
Mönster, plexiglas och stilrena möbler – se Silvana Imams samarbete med Jotex här

Mönster, plexiglas och stilrena möbler – se Silvana Imams samarbete med Jotex här

Jotex och artisten Silvana Imam har nu gått ihop och skapar tillsammmans inredning som inspirerar kunderna att gå sin egen väg. Vi bjuds på en härlig och lekfull mix av mönster, plexiglas och stilrena möbler, kika in kollektionen här!

Jotex släpper kampanj tillsammans med kända och normbrytande kändisar i tre olika länder, inspirerar man kunderna att våga mer, både i hemmet och utanför.

I Sverige har man valt att samarbeta med artisten Silvana Imam. You do You – är uppmaningen från Silvana och inspirerar kunderna att gå sin egen väg, både när det gäller livet i allmänhet och inredning i synnerhet. Man menar att vissa regler är gjorda för att brytas och i hemmet är det du som sätter gränserna.

“Jag tycker om när det är stilrent, att ha så få saker som möjligt med så mycket funktion som möjligt", säger Silvana Imam.

Med sin största kampanj någonsin utmanar Jotex den traditionella synen på heminredning. I kampanjen får vi kliva in i ett hem inspirerat av Silvanas egen stil där alla produkter är en del av vårens många spännande produktlanseringar. Det är härlig och lekfull mix av mönster, plexiglas och stilrena möbler.

Här kan du se hela kollektionen! (länk till butik)

Våra favoriter från Silvana Imams Jotex-kollektion

Fåtölj med sidor av mörkt mangoträ och klädsel av sammet. Bekväm sits och rygg med träram som är mjukstoppad med polyester så att den blir bekväm att sitta i. Finns även med mörkblå sist. Köp den här (länk till butik).

Handvävt kuddfodral av bomull i en neutral nyans med kontrasterande ränder. Köp det här (länk till butik).

Soffbord i kuvad form med bordsskiva av transparent, härdat glas som ger en elegant och tidlös känsla i ditt vardagsrum. Köp det här (länk till butik).

Fristående sänggavel med avtagbart linneöverdrag. Finns även i vitt. Köp den här (länk till butik).

Handvävd, enfärgad matta i 100 procent ull med lång lugg. Du kan köpa den här (länk till butik).

Bordslampa med fot av järn och dekorativa glaskupor i klarglas som ger ett dekorativt sken. Köp den här (länk till butik).

Ljusstake av rostfritt stål och akryl med en unik design och form som sticker ut. Köp den här (länk till butik).

Rektangulärt matbord i massivt mangoträ. Den släta bordsskivan har rundade hörn och lätt välvd ytterkant runtom, som för tanken till 60-talet. Du hittar det här (länk till butik).

Rymlig 3-sitssoffa med stomme av trä och plywood. Designen är både attraktiv och avslappnad med sin mjuka, inbjudande klädsel. Köp den här (länk till butik).

Här kan du se hela kollektionen! (länk till butik)

3 kändisstylister om hårtrenderna 2021
Slå på ljud
Relaterade artiklar
Roligt pyssel i karantäntider – utmaningar och härligt tidsfördriv
10 små växthus att ha inomhus eller på balkongen
Selfies eller Teamsmöten – 8 ring lights som passar till allt