Artikeln innehåller reklamlänkar
Julen på Åhléns 2018 – se våra 7 favoriter

Julen på Åhléns 2018 – se våra 7 favoriter

En klassisk jul i modern tappning har anlänt till Åhléns – och nu längtar vi redan efter en stämningsfull tid av väntan, dekorationer och förberedelser. Se våra favoriter ur kollektionen nedan.

Juletiderna närmar sig med stormsteg, något nyheterna hos kedjorna skvallrar om. Ikea, Ellos Home och Granit har redan släppt sina julkollektioner och nu har det även blivit dags hos Åhléns.

Hos Åhléns återfinns julen 2018 i flera olika tappningar – det finns helt enkelt något för alla smaker. Huvudfokus ligger dock på en klassisk jul med en modern, skandinavisk twist som bland annat syns i nya tolkningar av broderier och mönster. Helheten är ombonad och varm och går i mörka nyanser av rött, blått, grönt och brunt.


Julnyheterna på Åhléns omfattar både belysning som julstjärnor och adventsljusstakar, textilier, detaljer till dukningen och prydnader till granen. Och det är bland de mindre dekorationerna som det finns rum för mycket personliga tolkningar av julen – oavsett om den är traditionell, minimalistisk eller glittrig och färgglad för just dig.

Trots det klassiska intrycket rymmer julen hos Åhléns även några trendigare inslag i säsongens trendnyanser av ljusrosa och gult. Och det finns även en hel del lekfulla element för den mer vågade julfantasten.

Kollektionen har nämligen allt från dalahästar och diverse små djur till glittriga dinosaurier, discokulor och enhörningar till den färgsprakande julgranen.

Julnyheterna på Åhléns kommer att börja släppas i butik från vecka 43, men några av nyheterna finns redan nu online.


Se våra sju favoriter ur Åhléns julkollektion 2018 här:

1. Blommig bricka, 199 kronor

2. Adventsstjärna Skina, 129 kronor

Finns att köpa här. (länk till butik)

3. Guldfärgad lampett för ett ljus, 149 kronor

4. Julgransdekoration Ekollon, 29 kronor

5. Glaskula Glow med LED-ljus, 99 kronor

Finns att köpa här.  (länk till butik)

6. Glöggmugg, 19 kronor

7. Adventsljusstake Glory, 499 kronor

Finns att köpa här. (länk till butik)

Foto: Åhléns

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.