Besatt av Nocco? Nu kan du göra din egen julkalender – med energidryck!

Besatt av Nocco? Nu kan du göra din egen julkalender – med energidryck!

Vi har alla en vän som dricker en för många Nocco varje dag. Eller är du kanske själv den vännen? Oavsett har vi julklappen för dig – här är DIY-julkalendern du fyller med energidryck!
TV: Unboxing – vi öppnar Lykos beautykalender 24K - spoilervarning
0:50

Efter reklamen: TV: Unboxing – vi öppnar Lykos beautykalender 24K - spoilervarning

(0:50)

Slå på ljud

Vad är väl en jul utan julkalender? Men sen blir man vuxen. Fast även som vuxen kan man ibland sakna de där lucköppningarna som räknar ned dagarna fram till jul och en välförtjänt och efterlängtad ledighet. Tur då att det finns en hel del julkalendrar som passar även för vuxna numer. Eller vad sägs om julkalendrar fyllda med skönhetsprodukter för beautyälskaren? Eller julkalendrar som innehåller allt som gör sex- och samlevnadslivet lite härligare – som sexleksaker!

Och nu finns också den ultima gåvan till polaren som alltid drar i sig energidryck i tid och otid!

Julkalender du fyller med energidryck

På prylsajten Coolstuff kan du nämligen nu köpa en energidrycksjulkalender! Eller, en kalender som är gjord så att du själv kan köpa energidryck och fylla upp den i alla fall. Med passande färg-bonanza som såklart matchar de små burkarna!

Kalendern rymmer 24 energidrycksburkar (33 cl, smala burkar) och är gjord av kartong. Den kommer dock att levereras ihopvikt, men du kan enkelt sedan fälla ut den och fylla upp den med det sockerfria- och koffeinrika guldet!

Ta chansen att ge polaren alla sina favoriter – eller varför inte passa på att fylla den med alla nya och märkliga smaker som marknaden har att erbjuda. Bara din fantasi sätter gränser!

Bra att veta är att enligt vissa recensioner är kalendern lite för tung när den är full för att stå helt upprätt. Det man då istället tipsas om att göra är att helt sonika lägga den ”på rygg”. Så att man istället för framifrån öppnar luckorna uppifrån. Tänk som en gammal läskeback som alla som bodde i hus hade ute i sina garage under 1990-talet! Kanske inte är riktigt lika snyggt, men vad gör man inte för att tillgodo se sin energidrycksbesatte väns alla behov!

Här kan du köpa kalendern och läsa mer!

Foto: Coolstuff

Relaterade artiklar
Adventskalender 2021 – med smink och skönhet för beautyälskaren
Årets nya julfilmer på Netflix – 10 filmer som maxar julmyset
Så lever Tomten är far till alla barnen-skådisarna idag