Paris Hilton

Kändisbröllop 2021 – 11 par som gift sig i år

2021 har inte varit något år för särskilt stora bröllopsfester – men störst av allt är kärleken, så vad gör väl det? Här är 11 kändisar som gift sig under året som gått.
TV: Kändisbröllop 2021 – 10 par som gift sig i år
2:11

Efter reklamen: TV: Kändisbröllop 2021 – 10 par som gift sig i år

(2:11)

Slå på ljud

Pandemin har som bekant gjort att många par har fått skjuta på sina bröllop både ett och två år. Men – en hel del har hunnit knyta kärlekens band under året ändå!

Paris Hilton och Carter Reum

I november gifte sig Paris Hilton med entreprenören och DJ:n Carter Reum efter två år tillsammmans. Paret gifte sig i Los Angeles i sällskap av familj och vänner och självklart var bland annat Paris BFF Kim Kardashian på plats för att fira. Nyfiken på hur det var? Det kommer du kunna kika på i den 13 avsnitt långa serien Paris in Love, på amerikanska streamingkanalen Peacock. Första avsnittet finns redan att kolla på, varje vecka släpps nya.

Malala Yousafazi och Asser Malik

24-åriga människorättsaktivisten, Nobelprisvinnaren och Oxfordstudenten Malala gifte sig med Asser Malik, aktiv i den pakistanska cricketligan, genom en liten privat ceremoni i Birmingham. Paret har varit offentliga sedan 2019.

Christina Ricci och Mark Hampton

Skådespelerskan skilde sig så sent som sommaren 2020 från sin förra make, som hon var gift med i sju år. Hösten 2021 släppte hon nyheten att hon både väntar barn med och gift om sig med frisören Mark Hampton.

Lena Dunham och Luis Felber

Skådisen gifte sig med den engelsk-peruanske musikern Louis Felber genom en hemlig ceremoni i London. På grund av pandemin höll man bröllopet ganska litet, men bland annat vännen Taylor Swift var på plats.

Emma Bunton och Jade Jones

Baby Spice slog i somras till och gifte sig med sin sambo sedan 21 år tillbaka. Paret har två barn tillsammans.

Gwen Stefani och Blake Shelton

Paret gifte sig genom en intim ceremoni på en privat ranch under 4 juli-festligheterna. Gwen Stefani och countrymusikern Blake Shelton (som också utsågs illl världens sexigaste man 2017 av People Magazine) har varit ett par sedan 2015. De träffades när de båda var domare i The Voice.

Ariana Grande och Dalton Gomez

Sångerskan gifte sig i våras med fastighetsmäklaren Dalton genom en intim ceremoni med mindre än 20 gäster närvarande. De har varit ett par i cirka två år.

Elizabeth Lail och Nieku Manshadi

You-skådisen gifte sig i våras med tandläkaren Nieku Manshadi genom en liten corona-anpassad ceremoni på ett av parets favoritställe utanför New York.

Lily Collins och Charlie McDowell

Emily in Paris-skådisen gifte sig i höstas med regissören Charlie McDowell. Ceremonin hölls på en lyxig resort i Colorado och efteråt åkte de på bröllopsresa till Skandinavien!

Klara Söderberg och Michael Norberg Tot

First Aid Kit-sångerskan gifte sig med pressekreteraren Michael Norberg Tot i oktober. Ceremonin ägde rum på Skansen och det var Klara som friade i fjol.

John Corbett och Bo Derek

Aidan (från Sex And The City, men det vet du ju…) har efter 20 år tillsammans gift sig med skådespelerskan och 80-talsikonen Bo Derek. Paret gifte sig privat runt årsskiftet, men inte förrän i somras blev nyheten offentlig.

Foto: Instagram, TT

Inspirerat av: Brides, People

Se också: 5 kändispar som gift sig i hemlighet
1:07

Efter reklamen: Se också: 5 kändispar som gift sig i hemlighet

(1:07)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Paris Hilton har gift sig med Carter Reum – se alla fyra (!) brudklänningar
Lily Collins firade smekmånaden i Sverige – här är platserna de besökte
Bröllopsfotografen: Här är allt du behöver tänka på inför bröllopet – och mina bästa tips!