Kändisarnas sluga hämnder på sina ex

Kändisarnas sluga hämnder på sina ex

Justin Timberlake var otrogen med en kopia av Britney Spears, och Miriam Bryant kallade sitt ex för ”skitstövel” på en musikgala. Här är kändisarnas sluga hämnder på sina ex!
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS
Slå på ljud

När kärleken tar slut kan det lätt bli infekterat, och särskilt om den ena partnern har varit elak. Så här har kändisarna hämnats på sina ex!

Justin Timberlake och Britney Spears

Under tidiga 00-talet var Britney Spears och Justin Timberlake ett av popvärldens absolut hetaste par, men förhållandet fick ett abrupt slut. Justin Timberlake har bland annat hintat flera gånger om att Britney var otrogen mot honom, och i videon till Cry me a river tar Justin ära och heder av Britney som flickvän. Något som även tas upp i dokumentären Framing Britney Spears.

I videon syns bland annat en skådespelerska som är extremt lik Britney, som han sedan är otrogen mot. Låten innehåller dessutom rader som "Du behöver inte säga vad du har gjort, jag vet redan. Jag fick reda på det från honom".

Katy Perry och Russell Brand

Katy Perry och Russell Brand gifte sig 2010 men gick skilda vägar ett år senare. Just då hette det att slutet var vänskapligt, bland annat i ett pressmeddelande från Brand:

"Tråkigt nog har Katy och jag bestämt oss för att avsluta vårt äktenskap. Jag kommer alltid att avguda henne och vet att vi kommer att förbli vänner".

Två år senare hämnades dock Perry rätt rejält genom att gå ut och berätta om sin ex-makes märkliga beteende.

– Låt oss bara säga att jag inte har hört något från honom sedan han sms:ade mig och sa att han ville skiljas den 31 december 2011, berättade hon då i en intervju med Vogue.

Taylor Swift och Joe Jonas

Taylor Swift och Joe Jonas hade ett kortare förhållande under 2008 men trots det ska flera låtar på Swifts album Fearless handla om exet. Relationen ska inte heller ha slutat särskilt lyckligt då Jonas enligt uppgift gjorde slut över telefon. När Taylor blev intervjuad i Ellen DeGeneres Show refererade hon bland annat till Jonas som "killen som gjorde slut med mig över telefon på 25 sekunder när jag var 18 år".

Miriam Bryant och Tommy Hey

Miriam Bryant och trummisen Tommy Hey bekräftade att de var ett par i januari 2016. Bryant skrev bland annat låten Black car som handlar om deras relation och hur de åkte runt på Berlins gator i Tommys svarta bil.

I programmet Jills veranda berättar hon att relationen präglades av svartsjuka, kontroll och makt.

– Det tog väldigt hårt på mig, han ville att jag bara skulle finnas för honom, berättade Miriam i programmet.

I oktober 2016 bekräftade Miriam att relationen tagit slut och kallade honom senare för "skitstövel" på P3-Guld galan. I en intervju i Expressen gick hon steget längre när hon skulle beskriva sina känslor efter uppbrottet:

– Det känns som jag har haft en cancer i ett år och nu är friskförklarad, sa Miriam Bryant då.

Satsuki Mitchell och Daniel Craig

Att vara otrogen mot någon som har tillgång till ens kreditkort kanske inte är världens bästa idé – och det fick Daniel Craig lära sig den hårda vägen när han lämnade Satsuki Mitchell för att bli tillsammans med skådespelerskan Rachel Weisz. När Craig plötsligt inte kom hem på en hel natt ska hon nämligen ha köpt saker för åtta miljoner kronor med hans kort – som hon alltså var godkänd att använda.

Foto: TT, Rex

Relaterade artiklar
5 kändispar som gjorde slut via telefon
Kärlekspar i serier – som verkligen saknar kemi
8 otroliga frierier från filmer och serier som vi aldrig glömmer