elsa hosk

5 kändisar som började som idrottare

Visste du att Kate Middleton och Caitlyn Jenner var skickliga idrottare innan de klev in i rampljuset? Här är kändisarna som började som atleter!
TV: 7 kändisars drömjobb innan de blev kända
0:50

Efter reklamen: TV: 7 kändisars drömjobb innan de blev kända

(0:50)

Slå på ljud

Att slå igenom både inom idrott och nöje är extremt svårt, men vissa har helt enkelt dragit vinstlotten i genlotteriet. Visste du till exempel att Elsa Hosk har en bakgrund som basketspelare eller att Caitlyn Jenner har en OS-medalj hemma?

Här är fem kändisar som började som idrottare!

Kate Middleton

Kate Middleton har fullt upp med sina kungliga uppdrag nuförtiden, men innan hon blev en kunglighet brukade hon spela tennis, landhockey och träna terränglöpning. 2007 tränade hon intensivt för att ro längs Engelska kanalen tillsammans med ett kvinnligt lag inom rodd, men blev tvingad att dra sig ur av drottningen. Hertiginnan ryktas vara en väldigt talangfull skidåkare och hon ska vara bättre än sin man på det.

Caitlyn Jenner

Innan hon medverkade i Keeping Up With the Kardashians var Jenner en mästare inom tiokamp. Under sommar-OS år 1976 vann hon till och med en guldmedalj.

Elsa Hosk

Innan Elsa Hosk blev en Victoria's Secret-modell var hon basketproffs. Som 12-åring var hon en av de tio bästa kvinnliga basketspelarna i Storstockholm och spelade för Stockholm och Sverige i Nordiska Skolspelen 2001. Hennes moderklubb var Harem Basket.

Saweetie

Sångerskan och låtskrivaren Saweetie var väldigt duktig inom volleyboll och löpning på gymnasiet, och spelade sedan amerikansk fotboll på San Diego State University. Hon var även dansare för universitetets danslag.

Uzo Aduba

Skådespelerskan Uzo Aduba, känd från serien Orange Is the New Black, var en av stjärnorna inom friidrott när hon gick på Boston University.

Foto: TT

Källa: Elitedaily

TV: Hollywoodstjärnorna som började sin karriär med skönhetstävlingar
0:51

Efter reklamen: TV: Hollywoodstjärnorna som började sin karriär med skönhetstävlingar

(0:51)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
10 ikoniska Bondbrudar – då och nu
7 scener som fick oss att fulgråta och le på samma gång
7 filmscener som skrämde skiten ur oss när vi växte upp