11 kändisar vars föräldrar är kändisdoldisar

11 kändisar vars föräldrar är kändisdoldisar

Du känner säkert igen Zooey Deschanel och Emily Deschanel, men visste du att deras föräldrar också är kända inom filmbranschen? Här är elva kändisar vars föräldrar också arbetar med film!
Britney Spears talar för första gången i rätten om åren under förmyndarskap
1:16

Efter reklamen: Britney Spears talar för första gången i rätten om åren under förmyndarskap

(1:16)

Slå på ljud

För att lyckas i Hollywood är det bäst att känna någon brukar det heta, och i vissa fall stämmer det definitivt. Visste du till exempel att Maggie och Jake Gyllenhaals föräldrar är regissör och manusförfattare, eller att Zooey och Emily Deschanels pappa är en berömd filmfotograf?

Här är kändisarna vars föräldrar är kända men inte superkända!

Zooey Deschanel och Emily Deschanel

Skådespelarsyskonen Zooey Deschanel och Emily Deschanels pappa är erkänd filmfotograf. Han har blivit nominerad till en Oscar hela sex gånger.

Maggie och Jake Gyllenhaal

Maggie och Jake Gyllenhaal föddes verkligen in i filmbranschen. Deras föräldrar är nämligen Stephen Gyllenhaal och Naomi Foner. Stephen är regissör och Naomi är manusförfattare som har vunnit en Golden Globe.

Rachel Bilson

Rachel Bilsons pappa är Danny Bilson som är producent, författare och regissör. Hans pappa är i sin tur Bruce Bilson, som är tv-producent.

Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howards pappa är den väldigt kända regissören och skådespelaren Ron Howard.

Rebecca Hall

Rebecca Halls, aktuell i nya Godzilla vs. Kong, pappa är Peter Hall, som var en känd regissör. Han grundade bland annat den kända teatergruppen Royal Shakespeare Company.

Allison Williams

Allison Williams, känd från tv-serien Girls, pappa är tv-journalisten Brian Williams.

Harley Quinn Smith

Harley Quinn Smith, känd från Cruel summer, är dotter till filmmakaren Kevin Smith som ligger bakom filmer som Clerks, Jay och Silent Bob.

Zosia Mamet

Girls-stjärnan Zosia Mamets pappa är den kända teaterregissören David Mamet, som också har skrivit flera filmmanus.

Kristen Stewart

Kristen Stewarts föräldrar är John och Jules Stewart. Hennes pappa är tv-producent och hennes mamma är skripta.

Lucas Hedges

Skådespelaren Lucas Hedges, känd från filmen Manchester by the sea, pappa är Peter Hedges som är författare, producent och regissör som bland annat ligger bakom filmer som What's Eating Gilbert Grape och About a Boy.

Ben Platt

Pitch Perfect-skådisen Ben Platts pappa är filmproducenten Marc Platt, som bland annat har producerat Legally Blonde och La La Land.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed