Samira Wiley och Hilary Duff har fått barn 2021

Hollywoodkändisarna som fått barn 2021

Hilary Duff, Naomi Campbell och Meghan Markle – det är bara några av alla Hollywoodstjärnor som fått barn i år! Här är listan på alla nykomlingar till världen och namninspirationen med extra stjärnstatus. Summer Moon, någon?
9 Hollywoodstjärnor som är genuint kroppspositiva
0:56

Efter reklamen: 9 Hollywoodstjärnor som är genuint kroppspositiva

(0:56)

Slå på ljud

2021 har varit ett intensivt barnår för Hollywoodeliten. En del har blivit föräldrar för första gången medan andra har fått ett syskon levererat av storken. Frågan är om det är effekten av ett års av isolering? Game of Thrones-skådisen Natalie Dormer, tror i alla fall att det kommer att bli många covid-bebisar i år! Här är listan på kändisarna som fått barn 2021 – och namn att inspireras av!

Naomi Campbell

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I maj kom den glada nyheten att den före detta supermodellen Naomi Campbell blivit mamma för första gången. Naomi, 51, har vid flera tillfällen berättat om hennes längtan efter barn men nyheten kom som en total chock för många, eftersom hon inte berättat att hon väntade tillökning. "En vacker liten välsignelse har valt mig som hennes mamma. Jag är så stolt över att få ha den här lilla själen i mitt liv, inga ord kan beskriva det band jag delar med dig livet ut, min ängel. Det finns ingen större kärlek", skrev hon till bilden. Vad namnet på den lilla blev har Naomi inte delat med sig av ännu.

Hilary Duff och Matthew Koma

Skådisen Hilary Duff fick sitt tredje barn i mars. Nyheten delades med en bild där hela familjen, Hilary, Matthew och barnen Luca Cruz och Banks Violet, välkomnar den lilla flickan Mae James till världen.

Prins Harry och Meghan Markle

Prins Harry och Meghan Markle tillsammans med sonen Archie
MISC

Den fjärde juni blev Archie storebror och prins Harry och Meghan Markle kan nu titulera sig tvåbarnföräldrar. Dottern Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor föddes i Kalifornien och namnen är en hyllning till drottning Elizabeth och prinsessan Diana.

Jason Derulo och Jena Frumes

R&B-stjärnan Jason Derulo blev pappa för första gången. Sonen Jason King föddes i maj och mamma är influencerstjärnan Jena Frumes.

Samira Wiley och Lauren Morelli

Orange is the new black-stjärnan Samira Wiley (som spelar Poussey Washington) och hennes fru Lauren Morelli, som också jobbar med manus till serien, fick dottern George Elizabeth i mitten av april.

Natalie Dormer och David Oakes

Natalie Dormer från Game of Thrones
TOLGA AKMEN

Natalie Dormer, känd från The Hunger Games och Game of Thrones berättade i podcasten That's After Life! att hon i januari fick en liten flicka – något som ännu inte outats på sociala medier. "Jag tror att det kommer att bli många covid-bebisar, för vad annars har folk att göra?", sa hon under intervjun.

Nick Carter och Lauren Kitt

Boy band-idolen Nick Carter och frun Lauren Kitt blev föräldrar för tredje gången i april. Backstreet boys-stjärnan har barnen Odin, 5 år, och Saoirse, snart 2 år sedan innan. Nu välkomnades lillasyter Pearl till världen.

Scheana Shay och Brock Honey Davies

Alla Vanderpump Rules-fans kan nu skratta sig lyckliga eftersom en potentiell framtida bartender är född. Scheana Shay och pojkvännen Brock fick sitt första barn, flickan Summer Moon, i slutet av april efter en tumult förlossning.

Brenda Song och Macaulay Culkin

Ja, för den som har missat – Macaulay Culkin och Brenda Song är ett par! Ensam hemma-skådien och Disney-stjärnan fick i början av april sitt första barn, sonen Dakota. Namnet är en hyllning till Macaulays syster som gick bort 2008.

Emma Stone och Dave McCary

I januari i år delades nyheten om att Emma Stone och Dave McCary väntade barn och bara två månader senare kom nyheten att mini kommit. Cruella-aktuella Emma Stone födde i mitten av mars dottern Louise Jean.

Ashley Tisdale och Christopher French

Ashley Tisdale, känd från High School Musical and Christopher French fick dottern Jupiter Iris French den 23 mars. Något som, likt många andra, delades med en bild på en liten bebishand.

Namninspiration: Det här heter Hollywoodkändisarnas barn

Luca Cruz

Banks Violet

Mae James

Archie

Lilibet

Jason King

George Elizabeth

Odin

Saoirse

Pearl

Summer Moon

Dakota

Louise Jean

Jupiter Iris

Foto: Instagram, TT

Relaterade artiklar
Storken har anlänt – här är alla svenska kändisar som fått barn 2021
Quiz: Vad heter kändisarnas barn?
Happy Jankell om de ständiga gravidfrågorna