Hemma hos Kenza, Bianca samt bild på Margaux.

Kändisar som har flyttat i år – spana in deras nya fantastiska hem

Under året har ett flertal svenska influencers och kändisar flyttat eller köpt nya lyor som just nu renoveras enligt storslagna planer. Vi kollar in de vackra hemmen och lyxiga renoveringarna.
TV: Se 8 sätt att inreda med den stora medelhavstrenden
2:02

Efter reklamen: TV: Se 8 sätt att inreda med den stora medelhavstrenden

(2:02)

Slå på ljud

Vi älskar att läsa om kändisarnas liv och vi älskar att kika in vackra hem – vad är då bättre än att kombinera detta och kolla in hur det ser ut hemma hos kändisarna? Här är sju kända personer vars nya hem vi verkligen är nyfikna på.

Kenzas nya lägenhet 2021

Kenza och maken Aleks blev tidigare i år ägare till en 5-rumslägenhet i fil i Vasastan i Stockholm. Lägenheten håller just nu på att helrenoveras – och Kenza har delat bilder från de exklusiva planerna samt skissbilder från arkitektbyrån. Det är tydligt att det nya hemmet kommer bjuda på många smarta, personliga lösningar, maffiga stuckaturer och lyxiga materialval. Vi ser fram emot att få se mer av lägenheten när den är helt klar.

Läs mer om Kenzas renoveringsplaner här.

Camilla Läckbergs nya hus Villa Lumos

Få har missat deckardrottningens lyxrenovering av den pampiga gamla grosshandlarvillan ”Villa Lumos” på en strandtomt i Tyresö. Det var förra året som Camilla och Simon köpte huset som ersatte deras tidigare lantställe utanför Norrtälje.

Villan är på 382 kvadratmeter med tio rum och tillhörande tomt på 4 379 kvadratmeter. Under året har den renoverats med varsam hand och i somras visade hon generöst upp det fantastiska och smakfulla resultatet för följarna. Tanken vara att paret mestadels skulle bo i stan, men efter att villan i somras stod klar är paret så nöjda och känner sig så hemma att de nog kommer tillbringa mer tid i huset än de först planerat. Och det kan vi förstå när vi ser bilderna!

Kolla in fler bilder från den maffiga renoveringen av Villa Lumos och slutresultatet här.

Bianca Ingrossos nya lägenhet 2021

Bianca Ingrossos lägenhetsrenovering har tidigare väckt stor uppmärksamhet, och i våras annonserade influencern att hon köpt en drömlägenhet på Mallorca, där pappa Emilio och hans fru Åsa också bor. Lägenheten är en nyproduktion och beräknad vara klar om cirka 1,5 år – men den ser fantastisk ut med lyxiga materialval, mycket sten och trä samt otroliga glasväggar med fri utsikt.

Läs mer om Biancas nya lägenhet på Mallorca här.

Carolina Gynnings nya lägenhet 2021

Carolina Gynning har ju sedan tidigare ett stort hus med pool och utsikt över vatten och lummig grönska på Ekerö. Dessutom har pojkvännen Viktor Philipson sedan tidigare haft en lägenhet inne stan för övernattning och när paret behöver egentid. Men nu har Carolina köpt en ny lya på Östermalm, närmare bestämt vid Karlaplan.

I somras visade hon upp glimtar ifrån lägenheten som hon fått hjälp av Lulu Carter med att inreda i bohemisk stil. Hon har även en lyxig lya på sitt älskade Ibiza och så sent som i våras köpte hon en påkostad fjällstuga i skidorten Björnrike.

Läs mer om Carolinas nya lägenhet här – vi ser fram emot att få se mer av den framöver.

Margaux Dietzs nya lägenhet 2021

I februari flyttade Margaux till en 152 kvadratmeter stor, lyxig våning i Vasastan, med öppen brasa, takterass och bastu – bland annat. I samma veva friade Sean Canning till henne efter bara ett par månaders förhållande och paret planerar bröllop inom kort.

Margaux har ju hunnit bo in sig ordentligt nu och den som följer henne har fått flera glimtar av lägenheten. Men för den som är nyfiken på helheten – här är en rundtur i Margauxs nya lya.

Carina och Erik Bergs nya lägenhet 2021

Efter Bergs drömkåk har intresset för paret Bergs boende och renoveringar skjutit i höjden, så när de tidigare i år köpte en ny lägenhet i Stockholms innerstad var det många som var nyfikna. Här räckte det dock att måla om, de slapp några större renoveringar mitt i bebisbubblan. Men, lite färg kan göra stor skillnad. Carina och Erik satsade på vågade färgkombinationer i sin nya lya – bland annat ett tak i guld!

Här kan du se fler bilder från slutresultatet.

Sandra Beijers nya lägenhet 2021

Efter många år på Nytorget har författaren och bloggaren Sandra Beijer lämnat söder för att flytta ihop med pojkvännen och blivande pappan Björn Werner i en fantastisk 1600-tals lägenhet i Gamla Stan. Paret flyttade dit i september och är i full gång med att packa upp. Sandra har tidigare berättat i bloggen om hur hela lägenheten ska målas om – och det kommer bli en stor inspirationskälla för den som gillar färg och häftiga kombinationer.

Vi ser med spänning fram emot att se Sandras och Björns hem växa fram.

Följ renoveringen av Sandra Beijers lägenhet här.

Foto: Instagram/Refine Design Studio/Elisabeth Daly/Himlekok/Skärmdumpar/Kitchensbypaul

TV: Se de 7 största inredningstrenderna under 2021
1:18

Efter reklamen: TV: Se de 7 största inredningstrenderna under 2021

(1:18)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
4 kändispar som valt att inte bo ihop fast de har barn tillsammans
Titta in i Benjamin Ingrossos lägenhet: ”Hotellrumsvibbar”
Oprah och Meghan Markle – och 11 andra kändisar som är grannar