Kändisar som har tatueringar som hyllar deras husdjur

Miley Cyrus, Joe Jonas och Sophie Turner. Här är kändisarna som har hyllat sina husdjur genom att tatuera in dem på kroppen!
Slå på ljud

Att förlora ett husdjur känns som att förlora en familjemedlem för många, och kändisar är givetvis inga undantag.

De här kändisarna har valt att hylla sina husdjur genom att föreviga dem i form av tatueringar. Vilken är din favorit?

MILEY CYRUS

Miley Cyrus har faktiskt tatuerat in flera av sina husdjur på sin kropp. Tatueringen ovan är en hyllning till hennes hund Emu, hunden som hon adopterade efter att ha förlorat en av sina andra hundar, Floyd.

LUCY HALE

Lucy Hale har tatuerat sin hund Elvis namn på överarmen.

DEMI LOVATO

Demi Lovatos hund Buddy gick bort 2015 och ett par år senare tatuerade hon in ett mindre porträtt av hunden på sitt ben med texten "Buddy was here". Så fint!

JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER

Joe Jonas och Sophie Turner har faktiskt matchande tatueringar på ett av sina husdjur - nämligen på deras gemensamma Waldo, som gick bort 2019.

ORLANDO BLOOM

Orlando Bloom förlorade sin hund Mighty i juli förra året och tatuerade kort därefter in sitt älskade husdjurs namn på bröstet - precis ovanför hjärtat.

ARIANA GRANDE

Även Ariana Grande hyllar gärna sina hundar och har två tatueringar tillägnade dem. Sångerskan har bland annat Toulouse intatuerat på hennes hand, vilket är namnet på hennes hundvalp. På benet har hon också tatuerat in Myron, exet Mac Millers hund som Grande adopterade efter det att Miller gått bort.

JENNIFER ANISTON

Vänner-stjärnan Jennifer Aniston har två tatueringar och en av dem är en hyllning till hennes hund Norman, som gick bort för ett par år sedan.

LENA DUNHAM

Lena Dunham går mot strömmen och har tatuerat in sitt katt Gias ansikte på skulderbladet.

Foto: TT, Rex

Källa: Bustle.com

LÄS MER:

Josefine Jinder vill ta bort sina tatueringar - efter sin sons födsel

Hailey Biebers mini-tatueringar och deras betydelse

Chrissy Teigens nya tatuering för bortgångna sonen