Kändisarna som planerar att gifta sig 2021

Katy Perry och Orlando Bloom, Penny Parnevik och Douglas Murray. Här är åtta kändisbröllop att se fram emot under 2021!

2020 var inte direkt kärlekens år – en hel del kändisbröllop ställdes som bekant in på grund av coronapandemin. Vi hoppas innerligt att 2021 kommer att gå mer i kärlekens tecken då det är flera kändisar som planerar att gifta sig i år.

Här är åtta kändisbröllop att se fram emot under året – förhoppningsvis!

Penny Parnevik och Douglas Murray

Penny Parnevik och Douglas Murray förlovade sig i början av 2019 och skulle egentligen ha gift sig i somras. På grund av pandemin tvingades de att skjuta upp sitt bröllop till sommaren 2021 istället. Paret har sedan tidigare ett barn tillsammans och väntar nu sitt andra barn som är beräknat att födas inom ett par veckor.

Robert Pattinson och Sukie Waterhouse

Skådespelaren Robert Pattinson och modellen Suki Waterhouse har varit ett par i två år och planerar att gifta sig under året. Pattinson har tidigare varit förlovad med Kristen Stewart och Waterhouse har tidigare varit tillsammans med Bradley Cooper.

Gwen Stefani och Blake Shelton

Sångerskan Gwen Stefani träffade countrystjärnan Blake Shelton när de båda var coacher i musiktävlingsprogrammet The Voice år 2015. Duon blev ett par strax därefter efter att ha flirtat intensivt med varandra under inspelningarna. Paret förlovade sig i höstas och planerar att hålla bröllop under 2021.

Keanu Reeves och Alexandra Grant

Skådespelaren Keanu Reeves och partnern Alexandra Grant har, enligt Grant, varit ett par i flera år. I år tar de ytterligare ett steg i förhållandet och blir man och hustru.

Kylie Minogue och Paul Solomons

Sångerskan Kylie Minogue och mediamogulen Paul Solomons har varit ett par i tre år och förlovade sig tidigare i år. Duon kommer att hålla bröllop i Melbourne senare i år, om pandemin tillåter. Sångerskan har varit förlovad flera gånger men det blir faktiskt första gången som hon gifter sig.

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez

503 Service Unavailable

Två år har gått sedan Jennifer Lopez meddelade att hon och den före detta baseballspelaren Alex Rodriguez hade förlovat sig. Sångerskan, som kommer att gifta sig för fjärde gången, planerar att hålla ett stort bröllop senare i år.

Orlando Bloom och Katy Perry

Skådespelaren Orlando Bloom friade till sin Katy Perry år 2019, och 2020 föddes deras gemensamma dotter Daisy Dove. Paret planerade egentligen att gifta sig förra året men bestämde sig för att skjuta upp bröllopet till i år istället.

Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez

Fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo träffade Georgina Rodriguez för fem år sedan på hennes arbetsplats – en Gucci-butik. Året efter fick de en dotter tillsammans, Alana, och i år ska paret säga ja till varandra.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Kändisar som nästan gift sig - brutna förlovningar i Hollywood

Emma Stone är gravid - väntar sitt första barn

Kändisar som förlovat eller gift sig på nyårsafton