par som gift sig och skilt sig och gift sig igen

5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen

Talulah Riley och Elon Musk, Pamela Anderson och Rick Salomon. Här är kändisparen som skilt sig och sedan gift sig ännu en gång.
TV: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen
1:27

Efter reklamen: TV: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen

(1:27)

Slå på ljud

Gammal kärlek rostar aldrig, sägs det, och det stämmer verkligen när det gäller vissa kändispar. En hel del av dem har nämligen blivit tillsammans, gift sig, gjort slut - och sedan gift sig igen.

Här är kändisarna som återförenats med sina ex-makar!

Pamela Anderson och Rick Salomon

Pamela Anderson gifte sig med Rick Salomon i Las Vegas i oktober 2007. Äktenskapet var Baywatch-stjärnans tredje i ordningen, men höll inte länge då Anderson ansökte om att få det annulerat två månader senare. Det gick igenom 2008 och kort därefter återförenades hon med exet Tommy Lee.

År 2014 chockade dock Pamela och Rick alla när de meddelade att de hade gift sig för andra gången, men precis som gången innan höll det inte särskilt länge, sex månader.

Melanie Griffith och Don Johnson

Melanie Griffith var bara 14 år när hon träffade Don Johnson, som vid tillfället var 22. De träffades under inspelningarna av The Harrad Experiment, och när Griffith hade fyllt 18 var de förlovade. De gifte sig senare i Las Vegas 1976, men äktenskapet höll bara i sex månader. Efter flera år isär, då de båda hade hunnit gifta om sig och skaffa barn med andra partners, återförenades de 1989 och gifte sig i Aspen, Colorado. Äktenskapet höll dock inte, och sju år senare skilde de sig.

Elon Musk och Talulah Riley

elon musk talulah riley
Javier Rojas

Elon Musk och skådespelerskan Talulah Riley gifte sig 2010, men separerade två år senare. Bara ett år senare gifte de om sig, men separerade för gott 2016.

Eminem och Kimberly Scott

Eminem och barndomskärleken Kimberly Scott blev tillsammans innan Eminem slog igenom, och år 1999 sa de ja till varandra. Dock hade de en kaosartad relation, och skilde sig 2001. De hade delad vårdnad om sin dotter och återförenades ett par år senare, år 2006, men gjorde slut en månad senare.

Travis Barker och Shanna Moakler

Blink 182-bandmedlemmen Travis Barker och skönhetstävlingsdrottningen Shanna Moakler gifte sig år 2004 och medverkade i realityprogrammet Meet the Barkers på MTV. År 2006 skilde de sig, men återförenades två år senare efter att Travis överlevt en dödlig flygkrasch, men separerade kort därefter.

Foto: TT

Artikelinspiraton: Womenshealth

Se också: 5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du tror
1:29

Efter reklamen: Se också: 5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du tror

(1:29)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
8 skådisar som spelat sitt eget syskon på film och i serier
11 nya mysiga julfilmer på Viaplay
Här är kändisarna du ska dejta baserat på ditt stjärntecken