Några av kändisvärldens största snackisar 2021

Några av kändisvärldens största snackisar 2021

Britney Spears blev äntligen fri, Bianca Ingrosso hoppade av Wahlgrens värld, Harry och Meghan talade ut med Oprah. Här är några av kändisvärldens största snackisar under året som gått!
De största kändissnackisarna från 2021
2:09

Efter reklamen: De största kändissnackisarna från 2021

(2:09)

Slå på ljud

2021 var minst sagt ett händelserikt år, och speciellt i kändisvärlden. Här är de största snackisarna under året som gått.

Free Britney

Det var år 2008 som amerikansk domstol beslutade att Britneys pappa Jamie Spears, 68, skulle få makten över hennes liv och beslut. Britney som har två barn, Sean Preston, 14, och Jayden, 13, ansågs för instabil för att klara av att ta hand om sig själv och sönerna. Detta sedan hon haft ett uppmärksammat offentligt sammanbrott där hon rakade av sig håret och gick till attack med ett paraply.

Under många år har fansen uttryckt sin oro över Britney Spears. Hashtaggar har skapats och konspirationsteorier har flödat friskt i sociala medier. Spears har velat bli fri från förmyndarskapet länge, och i slutet av året upphävdes förmyndarskapet med omedelbar verkan, detta efter en lång och utdragen rättstvist.

Molly Sandén och Husavik

Molly Sandén har haft ett minst sagt hektiskt och framgångsrikt år. Först blev låten Husavik från Netflix-filmen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga Oscars-nominerad i kategorin bästa originalmusik. Sedan gjorde hennes förinspelade framträdande från Island supersuccé världen över när det sändes på förgalan till den stora filmfesten.

Bianca hoppade av Wahlgrens värld

I tio säsonger har tittarna kunnat följa bland annat Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i familjens populära realityserie Wahlgrens värld på Kanal 5. Tidigare i år meddelade Ingrosso att hon hoppar av serien, och berättade om beslutet i ett känslosamt inlägg på Instagram.

”Allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig”, skrev Ingrosso i inlägget.

Björn Kjellman och Suzanne Reuter blev Ica-Stig och Ica-Stina

Under stort hemlighetsmakeri tillsattes de nya frontpersonerna för Icas reklamer i början av året - Björn Kjellman och Suzanne Reuter. Det gick till och med så långt att Björn Kjellman fullt ut dementerade att det var han som skulle ta över rollen som Ica-Stig. Månader av spekulationer följde och till sist hade många listat ut att Björn Kjellman var en av de hetaste kandidaterna, samt Suzanne Reuter.

Oprahs intervju med Meghan och Harry

Den otroligt omtalade tv-intervjun med Meghan Markle och prins Harry väckte mycket uppståndelse i världen innan den ens hade sänts. I ett två timmar långt program för amerikanska CBS mötte Oprah Winfrey hertigparet – och ingenting ska ha varit off limits för talk show-drottningen att fråga.

I intervjun berättade paret för första gången om hur deras gemensamma tid i det brittiska kungahuset egentligen såg ut – och vad som ledde fram till att de tog beslutet att lämna. Meghan berättade även att livet med kungafamiljen blev så jobbigt för henne att hon funderade på att ta sitt eget liv.

Margaux förlovning, bröllopsplan och plötsliga uppbrott

Margaux Dietz berättade för första gången om pojkvännen Seán Canning i januari tidigare i år, efter att ha hintat ett tag om att hon träffat någon hon blivit kär i. En månad senare möttes vi av att Seán friat till Margaux, och i ett inlägg på Instagram förklarade Margaux att ”det är lätt om det känns rätt”.

Därefter har paret gått i bröllopstankar och planerat kring tid och plats för den stora dagen.

Men något bröllop blev inte av, i stället gick Margaux Dietz ut och förklarade att relationen med Seán Canning fått ett slut.

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla. Ber därför både media och övriga att respektera att detta är allt vi vill säga om saken”, skrev Margaux i sin Instagram story.

Foto: TT