Bo med kattungar på Kittenbnb i New York

Kattälskarens dröm – bo med kattungar på Kittenbnb i New York

Här är boendet som kan få dig att strunta helt i att uppleva New York – för hur ska man kunna lämna en lägenhet full av mjuka kattungar?

Blev du också helt till dig efter nyheten om kattkafet som öppnade i vintras i Stockholm? Eller sökte du jobbet som professionell kattgosare? 

Då är det här något för dig.

Till och med de som inte gillar katter (vilka är de här människorna egentligen?) måste erkänna att kattungar är vansinnigt söta. Tyvärr är de ju inte kattungar särskilt länge. Men en som får ägna sig åt aldrig sinande kattgos är Jess Thoren, som driver Kittenbnb i sin lägenhet i New York.

Fritt kattungegos hela dagen

Hon har tagit hand om övergivna kattungar sedan 2016 och i skrivandets stund har över 100 kattungar överlevt och fått ett bättre liv tack vare Jess och hennes man Erik. För att hitta nya familjer till kattungarna startade hon ett Instagramkonto, och verksamheten har nu utvecklats till Kittenbnb. Den extra verksamheten är ett perfekt sätt att träna kattungarna på att socialisera, samtidigt som kattälskare kan få en rejäl dos busigt, fluffigt mys.

Utsikt över Manhattans skyline

Den fräscha lägenheten (eller rättare sagt rummet du hyr, det finns ett par olika att välja på) ligger i Hoboken, strax utanför Manhattan och beskrivs på Airbnb med fraser som ”book your pawsome room” och ”the purr-fect place to unwind”. Boendet har fått strålande betyg av de som bott där och bjuder dessutom på en fantastisk utsikt över Manhattan. Det går också att boka rummet utan att gosa med katterna – men vem gör det?

Kolla in mer om Kittenbnb här.

Startbild: TT

Läs mer:

Nytt vaccin gör det möjligt för allergiker att ha katt

Nu lanseras kattis – ett Tinder för katter som letar nytt hem

Kattälskare? Då älskar du ju bubbel!