kenza bröllop 2017

Kenza avslöjar allt om sitt bröllop: "Det blir på ett slott"

I en Youtube-video berättar Kenza allt om hennes och fästmannen Aleks bröllop som ska äga rum under sommaren 2017.

Det var på Kenza Zouitens 25-årsdag som pojkvännen Aleks Subosic gick ner på knä och friade. Självklart svarade Kenza ja, och sedan dess har hennes bloggläsare väntat spänt på att få höra allt om bloggdrottningens kommande bröllop, som blir av under nästa sommar. Tidigare har hon berättat att det blir i augusti 2017.

”Bröllopet blir i Sverige. Vi har all familj och våra vänner här så det blir enklast. Jag vill inte berätta vart i Sverige vi kommer att gifta oss, men det är ungefär en timmes bilfärd från Stockholm i ett slott”, förklarar Kenza i en vlogg där hon svarar på frågor om bröllopet.

”Det blir ett sommarbröllop utomhus”, fortsätter hon och berättar att hon satsar på bohemiska detaljer med klassiska inslag när det kommer till bröllopsdekorationer.

Kenza har tagit hjälp av bröllopsfixaren Johanna Kajson, som bland annat har planerat Blondinbellas bröllop innan.

Johanna Kajson: ”Så håller ni bröllopskostnaderna nere”

”Jag är så glad över att vi har satsat på en bröllopsplanerare. Det är galet hur mycket jobb det är”, säger hon om valet och menar att hon är övertygad om att Johanna kommer att ge henne och Aleks drömbröllopet. Ungefär 115 till 120 gäster räknar det blivande äkta paret med, såvida alla tackar ja.

”Jag designar min egen brudklänning”

Frågan alla har undrat över – eftersom Kenza är en Sveriges främsta modebloggare – är givetvis hur hennes brudklänning kommer att se ut.

”Jag designar min egen klänning med Ida Sjöstedt. Jag har alltid älskat hennes design och jag är verkligen glad över att hon ska göra min bröllopsklänning”, säger Kenza. Hur klänningen ska se ut är hon inte alls säker på ännu.

”Jag ska prova ut flera modeller först innan jag börjar designa klänningen. En del av mig vill satsa på en bohemisk look med lång ärmar, spets och djup rygg och den andra delen av mig vill ha något mer prinsessaktigt”, säger hon.

Vigselringen har hon inte valt ut ännu, men hon vill att den ska matcha hennes stora diamantring. ”Jag tror det blir en ring med flera små diamanter”, kommenterar hon.

Slutligen skojar hon om att hon och Aleks ska byta namn till Subouiten – men ändrar sig snabbt och berättar att Aleks kommer att behålla sitt efternamn och att hennes nya namn blir Kenza Zouiten Subosic.

Se hela vloggen här nedanför!

Läs mer om Kenzas bröllop:
Så blir Kenzas bröllopsklänning
Så mycket kostade Kenzas förlovningsring
Kenza berättar allt om frieriet och om bröllopet

Foto: IBL