Kenza skänker bort brudklänning från Ida Sjöstedt

Kenza Zouiten har en stor giveaway på sin blogg där hon firar sitt 10-årsjubileum. Nu skänker hon bort en brudklänning från Ida Sjöstedt och en lyxig diamantring.

Är du i full gång att planera ditt bröllop? Brudklänningen är en central del i planeringen och vad passar då bättre än att vinna en bröllopsklänning i Kenza Zouitens utlottning?

Läs också: Hon designar Kenza Zouitens bröllopsklänning – och så ska den se ut

Bloggdrottningen har under tio veckors tid tävlat ut tio olika dyrgripar för att fira sitt 10-årsjubileum i bloggvärlden. Alla vinster har en viss koppling till Kenzas liv och vad hon har upplevt, och därför var det förmodligen ganska självklart för henne att tävla ut en brudklänning från Ida Sjöstedt i sista tävlingen som ska representera hennes tionde år som bloggare.

Relaterat: Allt du måste veta om Kenzas bröllop

kenza ida sjöstedt brudklänning

Kenza firar bloggens 10-årsjubileum med en giveaway i bloggen.

”Det största som hände mig i år var såklart att Aleks friade och att vi började planera vårt bröllop, och det värmer mig så otroligt mycket att se hur glada ni är för min skull”, skriver hon i bloggen.

Mer om Kenza:
Så många miljoner betalade H&M för Ivyrevel
Kenza avslöjar vad Ivyrevel betyder
Kenza Zouiten ryter tillbaka mot bikinivänlig hälsodryck

Kenza förlovade sig med sambon Aleks Subosic tidigare i år och hennes frieri uppmärksammades stort på nätet. Förlovningsringen, smyckad med flera stora diamanter, ryktas kosta närmare 100 000 kronor kunde Baaam avslöja i samband med frieriet.

I tävlingen kan du vinna en måttsydd brudklänning från Ida Sjöstedt värde 18 000 kronor och en diamantring från Lwl Jewelry värde 35 000 kronor.

Läs även:
Så rengör du din förlovningsring och dina andra smycken
Vilken förlovningsring passar dig bäst?
Inspiration: Förlovningsringar med det lilla extra

Foto: Kenzas.se, Ida Sjöstedt, IBL